Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JARAC, VODOLIJA I RIBE - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVAC

Godišnji horoskop za posao i novac za 2020. godinu - evo šta na polju karijere i finansija očekuje Jarca, Vodolije i Ribe!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnji poslovni i finansijski horoskop za 2020. godinu - Jarac, Vodolije i Ribe!

JARAC

Jarac će se morati pridržavati timskog rada i saradnje sa poslovnim partnerima. Redovno razgovarajte sa kolegama o poslu kako bi saradnja išla u pravom smeru i ne bi dovela do finansijske katastrofe. Poseban uspeh u 2020. godini očekuje finansijere, ekonomiste, umetnike i ljude iz šoubiznisa, nastavnike i lekare. Ako u prvi plan stavite praktičan pristup i aktiviranje dugogodišnjih projekata, tada ćete primetno napredovati u svojoj karijeri.

Po zvezdama, ova 2020. godina do kraja godine nadoknadiće vam ono što ranije niste radili tokom godine, pa nastavite ovaj odličan trend tokom zime. U redu je da malo zastanete i uzmete daha nakon 21. januara. Saradnici i dalje razgovaraju sa vama sa realnim optimizmom kada je realizacija nekog posla u pitanju..

Veseli ste tokom prve tri nedelje februara. Besprekorna poslovna intuicija vodi vas kroz vaš posao do 20. februara. Do 7. marta vodite malo carstvo. Znati šta je potrebno uraditi, jednako je dobro kao i to uraditi.

Do 24. marta morate da pokažete hrabrost i da branite svoj stav, čak i kolege sa posla koji vas podržavaju žele da vide da bolje radite tokom većeg dela aprila. Dugoočekivane privilegije dolaze 20. aprila i vi se osećate dovoljno cenjenim u poslovnom svetu. Proširite svoje područje delovanja 4. i 5. maja bez izdaje svojih poslovnih principa.

Oko 17. maja pokazaće se šta se dešava sa ljudima koji ne mogu da se prilagode promenljivom okruženju. Iskoristite ove lekcije do 21. ili će vas događaji od 10. juna ostaviti iza konkurencije. Od 22. juna, imate neka pomešana osećanja u vezi nekg projekta.

Neki neugodan mesec može ili da vam smanji ili poboljša vaše performanse, izbor je na vama. Pokušajte da ne reagujete prejako ako se osećate obezvređeno ili nepošteno do kraja jula, a između 10. i 23. avgusta, jasno je da ćete napraviti određeni rez.

Izdvajanje od gomile ima svoje prednosti, posebno do 2. septembra, kada niko ne može učiniti ono što vi radite. Inspirirajte one koji vas vide kao uzor i počnite da se bavite mentorstvom.

23. septembra započinje uzbudljiva bitka u vezi odnosa na radnom mestu ili sa klijentima, a do polovine oktobra obavija vas tmurno raspoloženje gledajući kako drugi dobijaju ono što zaslužuju. Ali sve se oprašta posle 24.oktobra.

Razne poslovne investicije zaključuju se u dugoročnom sporazumu do 8. novembra 2020. Vaši konkurenti su na mukama nakon 11. novembra i to je ono što želite. Dobijate trku za novcem između 22. novembra i druge nedelje decembra.

Na kraju dobijate zasluženi odmor oko 22. decembra, zadovoljni sa dobro obavljenim poslom. Nagovorite one oko sebe da vam se pridruže u nekim dobrotvornim akcijama. 2020. godina je dobra za žene Jarce u smislu bogatstva i posla. Možda će se pojaviti povećanje vašeg prihoda, a vi ćete steći zavidan društveni status.

Šanse za uspešnu karijeru su 2020. godine za Jarčeve prilično velike. Finansijska zarada, poslovi za one koji još nisu zaposleni i uspeh za Jarčeve koji imaju političku karijeru samo su neki od pozitivnih efekata ove godine. Vaši neprijatelji i konkurencija će se uplašiti, a posao će početi glatko i brzo da se povećavati. Ali pripazite, moguće je imati neočekivane troškove. Studenti imaju priliku da postignu visoke ocene na ispitima ili budu na najvišim pozicijama na takmičenjima.

Kada su u pitanju finansije, 2020. godina vam obećava opipljive dobiti od proleća do jeseni. Novac će doći iz raznih izvora. Samo ne zaboravite pažljivo izračunati i isplanirati budžet. Ako radite sa strašću, ali bez napetosti, tada možete čvrsto da stojite. Materijalna strana neće patiti, ali ne smete zaboraviti ni ekonomiju.

Ako planirate velike kupovine, planirajte ih za kraj leta. Do tog trenutka će se blagajna popuniti do vrha, tako da će biti dovoljno novca za sve - praznike, putovanje u inostranstvo, studije i kupovinu stvari za domaćinstavo.

Glavna stvar u svemu ovome je da ne upadate u dugove i ne uzimate zajam i kredite. Jarčevi u 2020. godini mogu da se izvuku iz svake teške finansijske situacije. Ako čujete za popuste, idite i kupujte. OVa 2020. nije pogodna za rizična preduzeća, tako da ne ulažite novac u sve. I pokušajte da se ponašate trezveno, čak i ako vam je pažnja privučena nečim nenormalno skupim. Ali kad dođe zima, možete sebi priuštiti više nego ranije. Zvezde vam za 2020. godinu preporučuju pronalaženje dodatnih prihoda. Ovo može biti neka drugačija aktivnost od vaše uobičajene.

Ako se odlučite za neki remont vašeg poslovanja, planirajte to za kraj proleća. Tokom ovog perioda dobićete neki novac na račun, a pomoć rodbine će stići. Bolje vam je da odbijete ulaganja u neke velike projekte.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj