Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - Kako najbolje iskoristiti retrogradni Merkur: čudesna energija od 18. juna do 12. jula

Retrogradni ciklus Merkura - evo kako da najbolje iskoristite ovu snažnu energiju!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Već smo naučili da za vreme retrogradnogMerkura ne kupujemo tehniku, ne potpisujemo ugovore i ne putujemo ako baš ne moramo. Iako njegov junski retogradni hod nije drugačiji od ostalih, postoje neke stvari za koje su naredni dani izrazito pogodni...

Merkur simbolizuje mentalnu percepciju, šta i kako opažamo i na koji način obrađujemo opažene podatke. On je sveukupna interpretacija naše subjektivne stvarnosti koju stvaramo u svom umu, simbolizuje način kako razmišljamo i učimo, kako komuniciramo. Sve ove teme u periodu retrogradnosti postaju na neki način izraženije.

Povezane vesti

Retrogradna razdoblja Merkura, bez obzira na znak u kojem se događa ili na vaš natalni Merkur, možemo odlično iskoristiti da bismo osvestili šta se događa u našem umu.

Možemo preispitati jesmo li objektivni ili subjektivni u opažanju i obradi primljenih informacija, reaguejmo li na sve što nam dolazi srcem ili glavom.

Možemo osvestiti jesmo li temeljni u učenju, iskreni, znamo li slušati, a ne samo pričati.

Budući da u periodu retrogradnosti počinje novi Merkurovciklus, i mi možemo započeti nešto novo u komunikaciji ili učiti nešto novo, na drugačiji način pristupiti učenju, jasnije se izražavati, govoriti istinu.

Povezane vesti

Sve teškoće koje ste možda doživeli uz retrogradni Merkur pokušajte sagledati u svetlu nužnosti da nešto promenite u vlastitom ponašanju u svim temama koje simbolizuje Merkur. A za svako preispitivanje trebamo se barem privremeno smiriti, povući iz užurbanosti svakodnevice, odvojiti vreme za sebe, meditirati, pročistiti svoje misli.

Izvor: Sensa.hr

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj