Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop - za 3 dana očekuje nas plima karme i velikih promena: evo šta nam donosi vatreno pomračenje Meseca

Bude se duhovi prošlosti - pripremite se za veliko pomračenje Sunca i neverovatne promene!

  Izvor: Foto: Shutterstock

U nedelju u jutarnjim časovima( 6.45 ) desiće se PomračenjeMeseca. Kao što se sećamo, pre 14 dana se desilo PomračenjeSunca i do nedelje mi smo zapravo u vrlo osetljivom periodu između dva pomračenja. Pomračenje Sunca donosi dešavanja na objektivnom nivou, a to znači da ćemo svesno učestovati u tim događajima ( konkretna dešavanja kao što su začeća, rođenja, smrti, venčanja itd). Svako Pomračenje, naročito ako aktivira neku našu planetu iz natalnog horoskopa, možemo da osećamo i do šest meseci posle njega ( ili do sledećeg pomračenja Sunca), pa i te događaje možemo da očekujemo u narednom periodu. Mesec, za razliku od Sunca, vlada našim unutrašnjim, emotivnim delom i uglavnom nismo svesni procesa koji mogu da budu aktivirani.

Povezane vesti

A kako će Pomračenje Meseca 5. jula probuditi duhoveprošlosti i kako će to uticati na nas, u nastavku teksta nam otkriva naša draga saradnica i profesionalni astrolog Nataša Panić!

Na nebu uvek neka dešavanja. Planete se kreću i aktiviraju među sobom lepe i manje lepe odnose. Ova sedmica pred nama vrlo burna i intenzivna. U utorak će se ponoviti intenzivna konjukcija Jupitera i Plutona, dve daleke planete, koje zovemo Velika Konjukcija ( vrlo su blizu jedna druge) i pokrenuti dešavanja na ekonomskom i političkom planu. Ali ne bi ova konjukcija pala teško nama koji smo je već jednom preživeli i doživeli početkom aprila, da u četvrtak 2.7, Saturn ponovo ne ulazi u znak Jarca u svom retrogradnom hodu. Dakle ponovo nam dolaze restrikcije, zabrane i obaveze koje se zovu jednom rečju Karma. Sve ide unazad, zajedno i sa Merkurom koji će do 12. jula ići ovako. Dolazimo do nedelje, te ako mislite da su prošla iznenadjenja i turbulentno vreme emotivnihoscilacija – ona zapravo tek kreću.

Mesec, za razliku od Sunca, vlada našim unutrašnjim, emotivnim delom i uglavnom nismo svesni procesa koji mogu da budu aktivirani Pomračenjem Meseca koje se ovaj put dešava na 13- tom stepenu Raka/Jarca. Ova osa znakova ( Rak, Jarac) je povezana sa porodičnim kućama ( ovo su kuće koje su povezane sa majkom i ocem, našim korenima što predstavlja Rak i našim poslom, statusom i državom koja je predstavljena znakom Jarca ) kao i sa karmičkim ponavljanjem određenih lekcija i zadataka koje su se već desile u porodici. Veliki upliv porodičnog polja i genetskog prenošenja ne samo telesnih nego i emotivnih trauma, kriza i situacija koje su se već jednom desile, moguće je da ovo pomračenje pokrene.

Šta se dešava na globalnom nivou, pitamo se, jer pomračenja uvek donesu neke promene na svetskom planu kroz aktuelne događaje, a posebno što se ovo pomračenje dešava neposredno posle Velike konjukcije, koja, kako znamo od početka godine donosi sve egzotičnije događaje na svetskoj sceni.

Mora se odmah obratiti pažnja na mesto u zodijaku gde pada ova eklipsa, jer se upravo na tom mestu nalazi ( 14 O Raka 05’ ) poznata i najveća fiksna zvezda SIRIUS, koja je dramatično veća od svih zvezda na nebu po svojoj veličini ( magnitudi ). Ova zvezda je poznata i po svom drugom imenu – Custos Europas ili Čuvar Evrope, kako su je prozvali Rimljani zbog sazveždja u koje pada ( Veliki pas) i mitološke priče o psu koji je čuvao Evropu. ZvezdaSirius je imala veliku važnost za Egipćane, koji su povezali izlazak ove zvezde sa plavljenjem Nila, te se Sirius počinje obožavati s verovanjem da se tamo nalaze Bog i Boginja Neba i Zemlje, Izida i Oziris. Spominje se posebno u egipatskoj Knjizi Mrtvih kao tačka usmerenja duše pokojnika. Vidimo veliku važnost ove zvezde u dalekoj prošlosti i civilizacijama iza nas, koju su nazivali i Sunce Sunca, jer se Sunce vrti oko ove zvezde, baš kao što se Zemlja okreće oko Sunca.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj