Ovan je vatreni znak Zodijaka kojim vlada planeta Mars, a evo šta mu predviđa godišnji horoskop za 2021. godinu!

Već na samom početku godine otvaraju vam se razna vrata i mogućnosti. Iako u ovoj godini neće biti toliko turbulencija kao u 2020, na početku godine život će vas učiti kako da koračate njegovom stazom.

Šta očekuje Ovnove rođene u prvoj, drugoj i trećoj dekadi:

  • Ovnovi prve dekade (rođeni između 21. i 31. marta), dvostruko vlada Mars - pokazaćete svoje liderske sposobnosti
  • Ovnovi druge dekade (rođeni između 1. i 10. aprila), vladaju Mars i Sunce - bićete puni entuzijazma i kreativnosti tokom cele godine
  • Ovnovi treće dekade (rođeni između 11. i 12. aprila), vladaju Mars i Venera - bićete spemni za veliku akciju i avanturu u 2021. godini

LJUBAV

Početkom godine imaćete sitne brige, ali pri kraju leta, u avgustu, srce počinje da se greje. Od 4. septembra Venera i Jupiter ulaze u vašu kuću odnosa. Moguća su razna nova poznanstva i proširenje kruga prijatelja.

Ako ste slobodni i tražite partnera, otputujte ili počnite da tražite svoju srodnu dušu na neuobičajenim mestima. Dani oko pomračenja Sunca (14. oktobra) imaće za vaš ljubani život posebno značenje.

POSAO

Želite da se više angažujete na polju karijere i već na početku godine se naporno trudite za ostvarenje ciljeva. Mnogi Ovnovi će poželeti da promene posao ili započnu sopstveni biznis. najveće promene vas očekuju oko kraja aprila i početkom maja kada postoji rizik od raskidanja ugovora i završetka radnog odnosa.

FINANSIJE

Porodica i obaveze oko kuće doneće vam najveće troškove. Nestabilnost na finansijskom planu najviše očekuje one koji imaju kredite. Srećom, ako se dobro organizujete, moguće je da ćete početkom marta rešiti mnoga dugovanja. U septembru je moguća povišica ili dobro poslovno partnerstvo.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

OVAN - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju
Foto: Shutterstock ovan-godisnji-horoskop-2021-godina-ljubav-posao-zdravlje-novac2

ZDRAVLJE

Mart i jul donose najviše zdravStvenih izazova. Povedite računa o ishrani tokom cele godine. U aprilu i maju su moguće povrede. Budite pažljivi.

Muškarac Ovan:

Preplavljeni ste emocijama i plašite se da bi neko u sferi poslovanja mnogao od vas da preuzme vođstvo. Početkom godine očekuju vas stabilne finasnije, ali budite oprezni, jer ukoliko se previpše opustite možete preokrenuti situaciju u negativnom smeru.

Preopterećeni ste poslom, pa je mpoguće da ćete zbog toga imati probleme u privatnom životu. pokušajte da pronađšete ravnotežu. partneru dajete slobodu i gradite vezu na poverenju, što može poboljšati bliskost u braku ili vezi.

Savet: Izbegnite ljubomoru!

Žena Ovan:

Kada je ljubav u pitanju, izuzetnoi ste maštoviti. To će naročito unaprediti erotski život. Volite da se zabavljate i zaintrigirate partnera, ali ste slabi na nežnim gestovima i teško izgovarate - Volim te. Pokušajte da izbegnete ljubomoru i pružite partneru više slobode.

U 2021. godini očekuje vas puno avantura, ali strah od neuspeha vas sputava da se prepustite promenama. Rizikujte i dobićete!

Izvor: Lovesensa