Počela je zima, a polako idemo u susret i novoj godini - novim počecima i većim snovima.

Iako je 2021. godina period kad smo imali puno izazaova, testova i mnogi planovi su odloženi - još uvek nije sve izgubljeno.

Astrolozi ističu da će od početka zime, pa sve do kraja godine, određeni horoskopski znakovi vratiti mir i harmoniju i više oblasti svog života.

Pročitajte još:

HOROSKOP - POMRAČENJE MESECA UTIČE NA NAŠU SUDBINU U NAREDNIH 6 MESECI: Donosi nam velike promene, a najviše su pogođena ova 4 znaka

HOROSKOP - Koje novogodišnje odluke treba donesu Rak, Škorpija, Ribe

HOROSKOP ZA POMRAČENJE I PUN MESEC U BLIZANIMA: Škorpije se dižu iz pepela, a Vodolija pravi poteze za budućnost

Evo koji horoskopski znaci će imati sreće i šansu da ostvare želje do kraja 2020. godine:

Bik

Za BIka je prethodan period bio napet i težak, a sada se vraća harmonija. Osetićete mir i talas pozitivne energije. Ponovo obnavljate stare dobe vrednosti i spremni ste da oprostite. Obnovićete odnose sa nekim prijateljima, a možda vas očekuje i povratak bivše ljubavi.

Blizanci

Ova godina se pokazala kao vrlo teška za osobe rođene u znaku Blizanaca, ali sada se ta praksa završava. Možete odahnuti, jer vaš život počinje postepeno da se poboljšava. Očekuje vas velika pobeda ako nastavite da se trudite, naročito u polju karijere.

Lav

Ova godian donela je većini Lavova poteškoće na polju ljubavi. Negativne emocije, osećaj krivice, rasprave i tuga ispunili su vaše dane, ali sada ste bogatiji za još edno iskustvo, još jednu lekciju. Ne odustajte od ljubavi, jer vas baš krajem 2020. godine očekuje zanimljiv susret koji se može pretvoriti u spoj srodnih duša. Imate puno samopouzdanja i to vam pomaže da predstavite ideje koje će vam doneti uspeh.

Na sledećoj strani pročitajte koje još znakove očekuje sreća do kraja 2020. godine!

PageBreak

Strelac

Kraj godine učiniće da Strelac bude najsrećniji znak Zodijaka. Ostavriće se vaši poslovni snovi i napokon dobijate ono što zaslužujete. Karijera će naglo napredovati, a novogodišnje praznike zatičete u dobrom raspoloženju.

Vodolija

Očekuje vas lakoća života krajem godine, a moguće je da ćete baš u poslednjem mesecu dobiti ono što ste vam je proteklu u ovoj godini.

Poboljšava se vaš poslovni i emotivni život, a krajem decembra zvezde vam pripremaju posebno iznenađenje.

Svetla perspektiva i pozitivna energija - to je ono što vas pokreće da na kraju godine ostavrite snove.

Izvor: Lovesensa