Nakon intezivnog pomeranja planeta i kosmičkih poravnanja koja su se dogodila u februaru, pun Mesec u znaku Device 27. februara donosi nam umirujuću energiju.

2021. godina je predodređena za promene i transformaciju, a pun Mesec vas podstiče da ste stigli na pravo mesto.

Njegova pojava na nebu donosi ravnotežu, fokusiranost i prizemnost. Osećamo se stabilno - srce je ispunjeno, a stopalima čvrsto stojimo na zemlji.

Pročitajte još:

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 20. MARTA 2021. GODINE: Sunce u Ribama podstiče ih da zablistaju

NAJEMOTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNAK - Nežno, maštovito i ljupko srce Zodijaka: Evo zašto volimo ljude rođene u znaku Riba

HOROSKOP - Uskoro nas očekuje napredak i obilje ljubavi: Kraj februara i početak marta donose najlepšu energiju Sunca u Ribama

U februaru smo imali Stelijum u Vodoliji, odnosno niz planeta u vazdušnomznaku Zodijaka, od kojih su bili i Satrun i Uran. Ovi neobični aspekti donseli su promenjivu energiju i potrebu za promenama - da pronađemo svoju slobodu. Imali smo trenutke nesigurnosti, naročito kada je reč o krupnim odlukama, kao i trenutke kada smo razmišljali o prošlosti. Ali, sada je vreme za novi energetskitalas u duhu punog Meseca.

Sa dolaskom punog Meseca u Devici obuzima nas mir i moć da iskoristimo svoje sposobnosti na najbolji mogući način. Vraćamo veru, nadu i znamo da nas promene vode do konačnog odredišta.

PageBreak

Prihvatamo ono što nam život donosi i to je najvažniji korak ka postizanju unutrašnjeg blagostanja. Nove informacije, iznenađenja i pojačane emocije čine da posmatramo stvari iz nove perspektive i sa nežnije is vetlije tačke posmatranja.

Pun mesec svojim neverovatnim sjajem otkriva gotovo sve u novom svetlu,m a njegov snažni uticaj biće pojačan prisustvom Device koja podrazumeva nezavisnost, unutrašnju snagu i slobodu.

Devica je znak koji simbolizuje povezivanjem sa višim JA. Njoj za sreću nije potreban partner, ne upada u zamke ega i ona ne dozvoljava da se stvore traume. Stalno čisti svoju energiju i duhovno se razvija. Ona je prizemna, racionalna i pre svega odana sebi.

Dopustite da vam magija ovog punog Meseca pomogne da se oslobodite ograničenja koja vas sputavaju da dođete do višegJA. Dozvolite mud a vam pomogne da se povežete sa sobom i sopstvenom dušom. Ukoliko počnete previše da razmišljate o promenama, usporite i osluškujte srce.

Povežite se sa svojim unutrašnjim bićem, sa povređenim detetom u sebi i iscelite ga. Budite sigurni da svakog dana sve više napredujete.

Podsetite se da sve možete postići pomoću svojih istinskihmoći. Srećno!

Izvor: Lovesensa