Mesec u znaku Bika kreira srećan trigon sa Plutonom u znaku Jarca - očekuje nas jednostavnost, lakoća i lepotaživljenja. Doživljavamo buđenje svesti i nova osećanja. Pojačana želja za avanturom podstiče nas da izađemo iz zonekomfora. Dobar je period za planiranje putovanja.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Kako vam može pomoći magija punog Meseca u Devici: Očekuje vas ispunjeno srce i divne promene (od 27. februara)

NAJEMOTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNAK - Nežno, maštovito i ljupko srce Zodijaka: Evo zašto volimo ljude rođene u znaku Riba

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 20. MARTA 2021. GODINE: Sunce u Ribama podstiče ih da zablistaju

19. februara očekuje nas još jedna pozitivan aspekt - Mesec preazi u znak Blizanaca i poboljšava naše mentalnesposobnosti, čini nas radoznalim i odgovornim. Tragamo za novim iskustvima i saznanjima. očekuje nas pojačana sposobnost komunikacije,lko sklapamo poznanstva i dobar je period za učenje u napredovnaje u emotivnim odnosima.

Kvadrat Venere u Vodoliji i Marsa u Biku donosi dobre vesti na polju ljubavi. Pojačana erotska energija, strast i želja da doživimo nova ljubavna iskustva vodiće nas čitavog dana. Ovo je povoljan dan za bliskost sa partnerom, ali ako ne uspevate da kontrolišete pojačane emocije moiže doći i do konflikta i disharmonije.

Slušajte svoje srce!

Izvor: Lovesensa