Ljubavni horoskop za vreme Venere u znaku Riba - od 25. februara do 21. marta 2021. godine.

Kada Venera, planeta ljubavi, lepote i obilja uđe u znak Riba, sve u ljubavi postane uzvišenije, a našim životom zavlada jedna nova romantičnaatmosfera.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Kako vam može pomoći magija punog Meseca u Devici: Očekuje vas ispunjeno srce i divne promene (od 27. februara)

NAJEMOTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNAK - Nežno, maštovito i ljupko srce Zodijaka: Evo zašto volimo ljude rođene u znaku Riba

Venera u Ribama donosi duboku i duhovnuljubav - onu koja je više od volim te, više od čežnje i erotske energije. Simbol je nesebične ljubavi, a njen tranzit navodi nas da tragamo za istinski m ljubavnim doživljajem koji nas podstiče na rast i pronalazak vlastite svrhe.

Probudiće se naša romantična strana i potreba da unapredimo ljubavni odnos. Ulagaćemo u odnose koji su zaista vredni, a otpustićemo ono što nam više ne donosi radost.

Znak Riba prikazan je kao dve ribe koje su stalno u pokretu, u krugu, kretanju i označavaju dubinskaosećanja. Venera u ovom vodenom znaku iznosi sve naše emocije na površinu i daje nam hrabrost da se suočimo sa njima i pokažemo ih.

Dodatni emocionalni naboj doneće i patuljasta planeta Cerera koja ulazi u znak Ovna samo par dana pre nego što Venera pristupi Ribama. Spoj ova dva aspekta podržava nas u prilagođavanju prirodnim ritmovima života, ali nas i pita - Šta smo spremni da žrtvujemo za ostvarenje romantičnih snova?

Ta žrtva predstavlja oslobađanje od unutrašnjih strahova, sopstvenih uverenja i blokada, odnosno donosi veliko oslobađanje osećanja koje smo dugo skrivali u sebi.

Bićete hrabri i odlučni us vojim ljubavnim namerama. zato je Venera u Ribama dobar tranzit za slobodna srca. Ona vam donosi snagu da pokažete osećanja osobi do koje vam je stalo, da janso predstavite svoje planove u ljubavi - bez strahova od odbacivanja.

PageBreak

LJUBAVNI HOROSKOP - Venera u Ribama donosi najromantičniji period u 2021. godini: Posebna iznenađenja očekuju slobodna srca (od 25. februara do 21. marta)
Foto: Shutterstock ljubavni-horoskop-venera-u-ribama-od-25-februara-do-21-marta

Za zauzeta srca Venera u Ribama je pokazivanje naklonosti, obnavljanje bliskosti i energija koja nas motiviše da partneru pokažemo koliko nam je važan.

Zahvalnbost je tajna srećnih ljubavi, a Venera u Ribama u nama budi taj osećaj. Bićete jendo drugom zahavlni za sve što ste učinili i ponovo ćete s epodetiti zađšto je važno da cenite osobu koja čini drugi deo vašeg srca.

Sve što treba da uradite za sreću jeste da slušate svoj unutrašnji glas. Jedna od lepših stavri kod Venere u Ribama jeste razvijena empatija i uzimanje uloga anđela čuvara kada je ljubav i partnerski odnos u pitanju.

Ipak, kao i svaki aspekt, Venera u Ribama ima svoju manu, a to je sklonost ka idealizaciji i iluziji. U ljbavi nikada nije sve crno i belo, već obojeno raznim nijansama. Ali sada smo skloni da zalutamo u fantaziji, idealizujemo partnera, a onda doživimo razočaranje i neispunjena očekivanja.

Još jedna negativna strana su bele laži. Venera u Ribama eli da izbegne povređivanje drugih, a onda je sklona da se koristi "nevinim lažima", ali kraj ovog putovanja doneće istinu na videlo. Kada čarobniprah oslabi, istina dolazi kao hladan tuš. Zato je važno izbeći neistinu u partnerskim odnosima.

Pustite da vas ljubav obuzme - prepustite se tom talasu divne energije koja lagano teče!

Izvor: Lovesensa