Dnevni horoskop za 23. februar 2021. godine - najvažniji aspekti planeta.

Mesec u Raku kreira trigon sa Neptunom u Ribama i daje nam impresivni duh, aktivnu maštu, empatiju i razumevanje. Imaćemo pojačan osećaj za estetiku i umetnost. Atraktivni smo, sanjivi i entuzijastični. Ova nova i divna energija donosi nam sjajne planove i vizije za budućnost.

Pročitajte još:

VELIKI HOROSKOP ZA VLADAVINU RIBA: Šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. marta 2021. godine)

HOROSKOP - Budite oprezni! Našu sudbinu kroji Merkur iz senke: Evo koji je jedini put ka srećnoj budućnosti (do 15. marta)

Još jedan pozitivan aspekt nas očekuje 23. februara! Mesec u Raku istovremeno kreira sekstil sa Marsom u znaku Bika. Donosi vam snaguvolje, hrabrost, praktičnost i snlažljivost. Sjajan dan da se posvetite važnim odlukama i aktivnostima za ostvarenje ciljeva. Ljubav prema istini i otvorenost vam donose novu pokretačku snagu.

Ipak, čuvajte se pojačanih emocija koje je u ovom trenutku tepško kontrolisati, naročito u emotivnim odnosima jer nas u večernjim časovima očekuje opozicija Meseca sa Plutonom u znaku Jarca. Postoji rizik da ćemo ovaj sjajan dan završiti raspravama i negativnimimpulsima. Pokušajte da vežbate zahvalnost i tako pronađete smirenost i dobru energiju.

Izvor: Lovesensa