VladavinaOvna, odnosno ulzak Sunca u prvi znak Zodijaka, od 21. mrta, u svima nama probudiće vatru. Energija postaje intezivnija, a u vazduhu su posebne vibracije.

Početak vladavine Ovna događa se istovremeno akda i prolećna ravnodnevnica i nagoveštava veliki novi početak italas promena, ističu astrolozi.

Ulazak Sunca u Ovna je početak astrološke nove godine, jer je Sunce prošlo kroz svih 12 znakova i sada je ponovo na početku, u prvom horoskopskom znaku.

Pročitajte još:

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2021. GODINE: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA OČEKUJE SREĆA i BOLJA BUDUĆNOST OD 21. MARTA: Prolećna ravnodnevnica donosi im blagostanje

Lisa Strdust, astrolog iz Njujorka ističe da će Sunce u Ovnu doneti odlučnost i osećaj da možemo uraditi sve što hoćemo. Vatrena energija Ovna daje nam vetar u leđa i motiviše nas da idemo napred ka svojim snovima i vizijama. Budite kreativni, napravite listu obaveza i probudite motivaciju u vama - budite spremni da ostvarite željeno.

Astrološki posmtrano, sezona Ovna je velika stvar jer se u nama obnavlja sunčeva energija i imamo šansu da istražimo svoje potencijale, talente i sposobnosti, kao da ih iskoristmo za svoje dobro. Ovo je uzbudljivo vreme samootkrivanja, a to će naročito pozitivno uticati na Blizance, Lavove Jarčeve.

U periodu Riba bili smo suočeni sa snažnim emocijama i pomalo zbunjeni, ali vladavina Ovna nam donosi svesti i jasnoću. Vaćamo se svojim željama i potrebama i idemo u susret ličnom uspehu.

Ovan je snažan vatreni znak koga odlikuje pojačano samopouzdanje i samopoštovanje. Ponekad se Ovnovi smatraju kao suviše takmičarski nastrojeni i pomalo sebični. Ali, sada nam je zaista potrebno da ostavimo potebe drugih na stranu i posvetimo se svojim željama i ciljevima. U periodu Riba imali smo pojačanu empatiju i više smo se bavilidrugima nego sobom - ovo je trenutak a se situacija promeni i da se posvetite negovanje svoje duše.

Očekuje vas neverovatna harizma, sjajnaaura i divna energija - u vama se budi istinski vođa koji zna kako da uradi za sebe i svoju budućnost najbolje!

Izvor: Lovesensa