Dnevni horoskop za 15. maj 2021. godine!

Ovan

Konkurencija i poteškoće na poslu mogu pojačati stres. Morate se potruditi i boriti, tek tada ćete uspeti. Partner vam daje podršku.

Bik

Ne odbijajte predloge i mogućnosti, iskoristite sve što vam se nudi i to vam može olakšati stvari. Mesec u Blizancima vas priprema za bolje okolnosti. U ljubavi se ostvaruju stare želje.

Blizanci

Mesec u Blizancima vam donosi pomešana osećanja. Bićete zabrinuti kako će se stvari odvijati na poslu. Bez lepih i novih vesti na polju ljubavi.

Rak

Završite posao pre nego što odlučite da provodite slobodno vreme. Usredsredite se na svoje ciljeve, završite obaveze, a zatim uživajte. U izlasku sa prijateljima možete upoznati osobu koja će vas pozvati na sastanak.

Lav

Sve ide po planu, uprkos činjenici da je Mesec u Blizancima. Radoznali ste i znatiželjni, a Jupiter u Ribama vam pomaže da te svoje želje zadovoljite. Opustite se.

Devica

Pažljivo slušajte kada vam neko objašnjava važne stvari. Određene poruke će se sakriti između redova i najverovatnije će potvrditi neke od vaših dugogodišnjih pretpostavki. Na poslu vas očekuje unapređenje.

Vaga

Ne dopustite da drugi ljudi više budu važniji od vaših osnovnih potreba. Nemojte zanemarivati snove, već napravite korak koji će promeniti vašu sudbinu.