U petak, 21. maja Jupiter je u trigonu sa Suncem, a Mesec je u Devici. Iako je Jupiter srećna planeta obilja, on nas može opustiti i uvesti u svet iluzije. Moguće je da napravimo nepredviđene troškove, iako su nam mogućnostiograničene. Budite oprezni sa važnim odlukama, ali nastavite da sanjate. 

Sa druge strane, istog dana Mesec u Devici nam daruje potrebu za znanjem i usavršavanjem. Moguće je razmišljanje o upisu nekog kursa, ali i o unapređenju na poslu. U subotu se sve menja na bolje, jer trigon Sunca i Meseca donosi harmoniju, blagostanje, vitalnost i uspeh u životu. U poslu se savrešno snalazi, a u ljubavi i porodici vlada razumevanje. Sve što treba da uradimo jeste da uzmemo ove prelepe darovezvezda i ponašamo se u skladu s tim, a dan će nam biti vrlo zadovoljavajući. 

U nedelju Saturn kreće retrogradno i ostaće u toj fazi sve do 10. oktobra 2021. godine. Budite oprezni sa transakcijama novca, potpisivanjem ugovora, kupovinom. Ovaj uticaj bi mogao nepovoljno uticati na investicije ili druga profesionalna pitanja.

U istom danu očekuje nas kvadrat između Merkura i Neptuna koji može da izazove iluzije, obmane i slabljenje osećaja za stvarnost. U nedelju meditirajte, šetajte u prirodi i pronađite način da se opustite. Sve negativno što dolazi, prolaznog je karaktera.

Izvor: Sensa