Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA POMRAČENJE MESECA U STRELCU 26. MAJA: Magični pokretač dobre sudbine sve može promeniti

Saznajte kako će na našu sudbinu uticati jedino pomračenje Meseca u 2021. godini - sve se može promeniti!

  Izvor: Shutterstock

Pun mesec nas očekuje u sredu, 26. maja u 13:14, a pomračenje Meseca dogodiće se nekoliko minuta kasnije - u 13:19 časova. Mesec će se nalaziti u znaku Strelca. Ovo će biti prvo potpuno pomračenje Meseca od pomračenja Meseca u januaru 2019. i jedino 2021. godine. 

Pročitajte još

Nažalost, ono neće biti vidljivo u Evropi, ali videće se u oblastima istočne Azije, Australije, Aljaske i Kanade, većini SAD-a i većini Južne Amerike. Mesec će u ttrenutku pomračenja postati crven, pa ga nazivamo i Krvavi Mesec. Mesec će izgledati malo veće nego obično, pa ga nazivamo i Supermesec.

Iako neće moći da ga vide, astrolozi ističu da će uticaj pomračenja Meseca moći da osete stanovnici cele planete. Njegova energija je izuzetno jaka i donosi povećanu emocionalnu osetljivost, osećaj nemira, teskobe, potisnuta osećanja i neizvesnost. Ovoga puta naglasak će biti posebno na temama Strelca, a to su: sloboda, istina i vera u sebe. Uticaj na svakog pojedinca, međutim, povezan je sa područjem u kojem se nalazi Strelac u vašoj natalnoj karti.

Pun mesec je vrhunac lunarnogciklusa i vremena kada možemo da pustimo stvari koje nas opterećuju. U ovom trenutku velike stvari mogu se završiti, jer to nije samo pun Mesec, već retko potpuno pomračenje Meseca i istovremeno Supermesec - Mesec je bliži Zemlji nego obično.

Stvari sada kulminiraju i dostižu vrhunac. Energija je izmenjenja i može doneti veliku transformaciju - resetovanje uverenja i emocionalnog stanja. Baš kao kada ponovo pokrećemo računar posle kvara. Pomračenja nas podstiču da se razvijamo, iako su oličenje napete energije, ona su i magični pokretač dobre sudbine jer nam donose važne smernice i lekcije. Istina će izaći na videlo i mesečina će sjajno obasjati one delove našeg života koje do sada nismo dobro videli.

Mnogi ljudi u ovom trenutku mogu promenitisvoj sistem verovanja. Percepcija stvarnosti koju smo možda imali čitavog života može se poljuljati i potpuno promeniti. Stvari vidimo iz drugog ugla. U to vreme osećaj stabilnosti neće biti prisutan, stvari će biti "klimavije" i menjaće se. Ali donosi nam i više kreativnostii snage za manifestaciju.

Dobro iskoristite ovo izuzetno energetski intenzivno vreme. Mogu se dogoditi različita otkrića i brze promene. Neka vaše vizije budu jasne, a energija usmerena na ispunjavanje namera i želja. Pomračenje nas može gurnuti napred brzinom svetlosti u sopstvenom i u kolektivnomrazvoju

Saznajte i...

Preporuka je da za vreme Pomračenja Meseca budete što mirniji, boravite u prirodi, meditirate, družite se sa životinjama, slušajte isceljujuću muziku, slikate, pišete, stvarate, radite vežbe disanja ili joge, posmatrajte plamen sveće ... Iskoristite sve tehnike koje vas mogu odvesti u neko više stanje svesti. Intuicija je izuzetno pojačana i izoštrena, a podsvest vam u ovim danima može darovati važne smernice, posebno preko snova. Vodite dnevnik svojih snova kako ne biste propustili neke od važnih znakova.

U ovom trenutku dobro postavite svoje namere, budite majstori stvaranja nove stvarnosti - neka vas period pomračenja gurne u dimenziju o kojoj niste ni sanjali. Vreme je da se suočite sa svojim emocijama, potisnutim strahovima i da ih se OSLOBODITE.

Skinite sa sebe lance zabluda i uverenja koja vas blokiraju - pomračenje nam donosi šansu da STVARAMO ŽIVOT KAKAV SMO ODUVEK ŽELELI.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj