Mi smno kreatori sopstvene stvarnosti, a kada se rešimo onog negativnog što nam nije potrebno i što nas sputava, a iskoristimo samo pozitivno u nama - onda stvaramo novi život i snovi počinju da se ostvaruju.

Jul donosi novi talas života i ispunjenje mnogih stvari koje smo želeli. Ovaj mesec je podjednako dobar i za opuštanje i za produktivan rad, ali i za vibracije ljubavi. Jun je bio pomalo melanholičan i monoton, ali jul nam može doneti velike radosti

Za ova 3 horoskopska znaka život se u julu potpuno menja:

RAK

Vi ste glavne zvezde ovog meseca i možete promeniti sve što želite. U julu ćete dobiti čak i ono što niste očekivali. Glavna karakteristika ovog meseca za vas je da uzmete sve odjednom, celu sudbinu u svoje ruke. Ako ste sanjali nešto važno, ali ste uvek mislili da nećete uspeti to da ostvarite - zaboravite na ove misli. Očekuje vas dobra energija i na poslu i u ljubavi. Nemojte misliti da vam nešto neće poći za rukom, da će vas zaobići na skretanju ili da će se sve leto raspasti. To se neće dogoditi. I prvi put u životu možete doći do novca i nove veze - baš onako kako ste maštali.

LAV
Imate savršen njul, a vraća se i dobra karma. Sve dobro što ste učinili u prethodnom periodu vratiće vam se dvostruko. Možete da napravite bilo kakve planove za jul i uspećete, i biće sigurno mnogo radosti. Međutim, bićete nagrađeni za sve napore - i u novčanom smislu i u obliku zahvalnog stava voljenih. Čak i ako pre toga u porodici odnosi nisu bili najbolji, do jula će se to izravnati i doneće vam puno radosti. Imate podršku od najbližih da ostvarite svoje planove. 

DEVICA

Promene će se prvo dogoditi u vašoj duši. Pojaviće se uobičajena lakoća, smirenost, samopouzdanje i vera u budućnost. dobra energija pratiće vas i tokom celog avgusta. Jul je najbolje vreme za opuštanje. Zato je ovo idealno vreme da negde otputujete, uzmete odmor i malo se opustite. Takođe, sjajan je period za sve vrste promena. Na primer, možete da dogovorite preseljenje, promenite posao ili da organizujete novi raspored za jedan mesec.

OVAN

Velike su šanse da ćete u julu upoznati novu ljubav, a sa njom dogodiće am se i novi život. Ova snažna promena motivisaće vas da postanete još bolji, snažniji i posvećeniji svojim ciljevima. Na poslu ostvarujete uspeh i dobre rezultate. Život vam donoi i period dobre finansijske situacije. Jul će biti mesec bez briga.

Izvor: Sensa