Venera je ušla u znak Lava 27. juna, što znači da će biti hrabra i fokusirana na nove avanture. Od 22. jula, kada Venera pređe u znak Device, poželećete više ozbiljnosti i harmonije u ljubavi, potrebna vam je stabilna ljubavna veza. Mars će takođe uticati na romantične vibracije, a biće u znaku Lava do 29. jula, a zatim prelazi u Devicu.

Horoskop otkriva - žene rođene u ova 4 horoskopska znaka imaju veliku šansu da ovog leta pronađu PRAVU LJUBAV:

LAV

Tokom letnjih dana bićete još hrabriji i izazovniji nego obično. Biće vam lakše da se usredsredite na prave vrednosti, što znači da ćete lako odbijati osobe koje vam se ne dopadaju, a privlačiti one sa kojima možete da ostvarite kvalitetnu vezu. Odlučićete da je sada trenutak da pronađete onog pravog: Nekoga ko živi život na vama sličan način i sa kojim možete da zamislite budućnost. Sa Venerom u vašem znaku, sreća će vam se nasmešiti i novo poznanstvo može prerasti u pravu iskrenu ljubav. Ovoga puta nećete morati da tražite prilike, već će one pronaći vas i vaša ljubav će biti sjajna.

DEVICA

Devicama je teško da se potpuno opuste, još teže da spontano uplove u romantičnu vezu, ali ovog leta biće drugačije. Iznenadićete sebe sa simpatičnom energijom, osmehom i zaigranošću. Ovoga puta nećete ostati nezapaženi, jer će vaša harizma biti na vrhuncu. Toliko ćete se zaljubiti da ćete bez griže savesti neku radnu obavezu moći da ostavite po strani. Device, prihvati da neko želi da vam priđe i zaronite u prelepi svet mašte koji obično krijete iza svoje ozbiljnosti.

JARC

Jarčeve i ovog leta očekuje sreća povezana sa novom iskrenom ljubavlju. Uzbudljive i strastvene misli povezaće vam sa simpatičnim strancem u toplim danima kada ste opušteniji. Brzo će vam prirasti k srcu i osvojiti vaše naizgled hladno srce. Dozvolićete sebi nežnost, znaćete kako da verujete i povežete se sa divnim vibracijama sreće u carstvu ljubavi. Izlazite iz zone komfora i pokazujete kakvo se more divnih emocija krije u vama.

RIBE

Drage Ribe, vaš ljubavni san može se ostvariti ovog leta, samo morate verovati u njega. Osećaj da nikada nećete naći pravog odneće Venera u Lavu, što vam takođe daje hrabrost da možete da napravite najbolje korake u pravo vreme ili reagujete kada je to potrebno. Očekivanja će se ovog puta ispuniti želja, jer će novi izabranik biti i prijatelj i saveznik, neko sa kim možete planirati dugoročnu vezu, a možda kasnije i porodicu o kojoj ste sanjali.

Izvor: Sensa