Septembar je mesec početka i dobre energije. Osećamo da nas leto još uvek nije napustilo, još uvek nam zraci Sunca greju kožu, a svi pričaju o letnjim doživljajima, vraćaju se sa odmora puni energije. To je razlog zašto je septembar jedan od najlepših meseci u godini, ali za jedan horoskopski znak on će biti i više od toga.

U narednih mesec dana, astrolozi predviđaju da jedan znak Zodijaka očekuje moćna promena u određenoj oblasti života koja će biti od vitalnog značaja za njegovu budućnost.

Dragi Jarčevi, baš vas može očekivati nekoliko važnih prekretnica u karijeri i u polju ljubavi do kraja prve nedelje oktobra. Promene koje vas očekuju preokrenuiće vaš život, ali u najboljem mogućem smislu.

Imate osećaj da ste nepobedivi, sjajan polet i samopouzdanje koje vas motiviše da što više pobeda osvojite. Dugotrajni napori će se napokon isplatiti, a vi ćete konačno moći da odahnete, ali i da pokažete koliko ste napredovali onima koji su uvek sumnjali u vas.

Ceo septembar biće sjajan za vaš znak. Prepustite se svemu o čemu ste sanjali, a ujedno će vam to dati hrabrosti da krenete u novo poglavlje. U karijeri postajete nezavisniji, a ,mnogi Jarčevi isprobaće se u sopstvenom biznisu i iskoristiti neke stare ideje. Jarčevi su poznati po svojoj istrajnosti, kreativnosti i ludoj energiji, ali sada ćete i sami sebe iznenaditi dostignućima.

Na polju ljubavi očekuje vas veliki iskorak, ali morate biti dovoljno hrabri da otvorite svoje srce i otkrijete osećanja. Ne plašite se vezivanja i ne dozvolite strahovima da vas sputavaju da ostvarite lepu romanu. Moguć je pozitivan rasplet situacije na ljubavnom planu, a Jarčevi koji su zauzeti mogu se baš u ovom periodu odlučiti za zajednički život, preseljenje, putovanje ili proširenje porodice.

Kao što smo na početku rekli, septembar je mesec sreće, a za Jarca doneće posebno blagostanje!

Izvor: Sensa