Dnevni horoskop za 17. septembar 2021. donosi nam aspekt Venere u Škorpiji u kvadratu sa Saturnom u Vodoliji. Ovo sazvežđe može značiti tugu u ljubavi i braku, ljubomoru, razočaranje, odvajanje od partnera. Osećaćete depresiju usled nezadovoljstva, instinktivnih inhibicija i komplikovanih ljubavnih odnosa. Mogu se pojaviti i poteškoće sa roditeljima. Razdvajanja će se dešavati generalno zbog pogrešnih shvatanja ili lažnih nada. Trajanje ovog aspekta je oko dva dana.

U popodnevnim časovima Mesec u Vodoliji će biti u kvadratu sa Uranom u Biku. Za to vreme možemo biti ekscentrični, svojeglavi, fanatični, preterano razdražljivi i hiroviti. Skloni smo promenljivom raspoloženju, ispadima i neprijatnim situacijama. Ljubav bi mogla da pokaže neobičnosti i intenzivnu senzualnost, što bi moglo dovesti do odvajanja od partnera ili do tragičnog ljubavnog života. Mogu se pojaviti i abnormalne sklonosti ka samopovređivanju.

Dnevni horoskop za 17. septembar, za svaki znak zodijaka pročitajte u našoj galeriji:

Sensa / Canva Prema astrološkim prognozama za 17. septembar 2021. godine, Strelčevi će imati odlične poslovne rezultate, dok se Devicama preporučuju zabava i rekreacija.

 Izvor: Sensa