Nedeljni ljubavni horoskop od 1. do 7. novmbra 2021. godine!

Posebno romantičan i lep biće početak novembra, imaćemo toliko srećnih trenutaka i ljubav će biti u vazduhu. Ipak, treba paziti u kontaktu sa manipulativnim ljudima, kao i bivšim ljubavima. Saznajte šta vaš znak očekuje:

Ovan

Ovan će imati veliku sreću u pronalaženju srodne duše. Usamljeni treba što češće da se upoznaju, budu aktivni. Nakon susreta sa osobom koja vam se dopada, važno je proveriti ljubavnu kompatibilnost kako ne biste bili razočarani. Ovan u vezi treba ozbiljno da razmišlja o zajedničkoj budućnosti.

Bik

Bik treba da shvati ljubav ozbiljno. Uspeće da vezu pretvore u bajku. Sredinom nedelje astrolozi savetuju da zastanete i razmislite o životu – da li je Bik zadovoljan svime što se dešava, da li je osoba pored vas idealan partner. Što se tiče komunikacije sa ljudima u periodu od 1. do 7. novembra, Bikovi treba da se čuvaju energetskih vampira .

Blizanci

Moguće je da će ove nedelje u ljubavnim stvarima Blizanci početi da izneverava svoje šesto čulo. Ako je moguće, bolje je osloniti se na zdrav razum i potražiti podršku od najbližih. Oni će moći da daju veoma važne i nenametljive savete. Bez velikih promena za usamljene Blizance, pa je bolje da se fokusiraju na posao.

Rak

Rakovi su jedni od najvećih ljubavnih srećnika ove nedelje. Početkom novembra trebalo bi da što manje komuniciraju sa toksičnim ljudima. Nema potrebe da pričate nepoznatim ljudima o svojim ljubavnim planovima. Ako sve planove držite u tajnosti, velika je verovatnoća da će se ostvariti. Astrolozi savetuju na kraju nedelje da se malo uspori i fokusira na ljubav, opuštanje, zabavu i odmor.

Lav

Lavove čeka veoma naporna nedelja. Ovi ljudi su predstavnici takozvanih fiksnih horoskopskih znakova, tako da se prema drugima i prema svojoj srodnoj duši treba odnositi sa taktom. U suprotnom, biće moguće stvoriti nove neprijatelje i uništiti postojeće odnose. 5. i 6. novembra možete organizovati veče ljubavi za sebe: otići na sastanak ili dogovoriti romantični sastanak kod kuće.

Devica

Očekuju vas promene u ljubavi. To može biti prilika da svoj odnos sa partnerom podignete na novi nivo ili pronađete novu ljubav. Doći će nova osećanja, ili će se pojaviti nove perspektive. U jeku besomučnog ljubavnog uspeha, treba se čuvati zavidnih ljudi. Razmišljajte pozitivno.

Vaga

Vaga je jedna od najsrećnijih osoba u ljubavnim vezama početkom novembra. Ne treba da se plaše malih ljubavnih sukoba, jer če sve biti mirno. Najbolje je ovo vreme posvetiti prijatnim aktivnostima - ljubavi, sastancima, zajedničkoj kupovini. Glavne teme nedelje za porodične Vage su dom, udobnost i harmonija u odnosima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.