Numerolozi ističu da su datumi u kojima postoji niz brojeva zaista magični i sjajni za manifestaciju, posebno ako hje to dan u kojem se kriju tri ili četiri jedinice. Vodeći broj 1 u numerologiji ima važno spiritualno i energetsko značenje, a evo šta predstavlja kada je u nizu 1-1-1-1 (1.11.2021.)

Broj 1-1-1-1 ukazuje da sve ono što mislite, osećate, čemu se nadate, kakvu energiju emitujete - sve vam se vraća i utiče na vaš život. Brojevi Ovo je podsetnik da zadržite pozitivan, optimističan stav i ostvarićete sve svoje težnje. Ako ste dopuštali osećanjima ili mislima straha da dođu do vas, ispratite ih tako što ćete pretvoriti te misli i osećanja u one u kojima uživamo, poput ljubavi, sreće i zahvalnosti.

Očekuje nas sjajna motivacija, novi početak i otvaraju se vrata svetlije budućnosti. Sada je sjajno vreme da prihvatite svoje jedinstvene kvalitete – svoju individualnost, živite autentično. Ovo je dan kada treba da odvojite vreme za sebe i povežete se sa svojim unutrašnjim ja.

Broj 1111 je savršen poziv za buđenje, imaćete sjajnu priliku da ostvarite želje. To ne znači da treba čekati povoljnije uslove, već počnite danas, ne gubite vreme. 1. novembar zrači posebnom energijom i sjajan je dan da nešto novo zapopčnete, potrudite se oo nečega što vam je važno i poručite Univerzumu - Ja verujem u svoj uspeh. Počnite sa malim koracima i ne gubite veru - biće dobro, ako verujete da hoće.

Sve će biti lakše ostavriti ako razmišljate pozitivno, a broj 1111 je tu da vas podseti da verujete u sebe i svoj put. Kada se fokusirate na negativne stvari, onda to i privlačite u svoj život. Međutim, pozitivan um stvara povoljnu atmosferu, lakoću života i ostvarenje snova.

Osim kao sjajan broj za manifestaciju, 1111 je niz koji vam poručuje da vas okružuje ljubav. Vi ste voljeni i znate kako da volite, a ovo vam može otkriti i neke nove horizonte na romantičnomplanu.

Izvor: Sensa