Horoskop za vikend od 24. do 27. decembra 2021. godine!

Ovan

Mesec u Devici osvetljava vašu šestu kuću zdravlja i blagostanja, podsećajući vas da ovog vikenda hodate srednjom stazom kako biste mogli da uživate u svemu što vam dolazi. Sa Mesečevim kvadratom Marsa u petak uveče, ne dozvolite da vaša narav nadvlada vas. U nedelju, Mesec u Vagi sija u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Bik

Mesec u Devici osvetljava vašu kreativnost baš na vreme da završite sa pravljenjem i pakovanjem poklona. Konjunkcija između Venere i Plutona može da učini da se osećate malo ljutito; ako treba nekome dati čizmu zato što je prepotentan, ne oklevajte. Nedelja, Mesec u Vagi vas podseća da se dobro brinete o sebi jer sija u vašoj šestoj kući.

Blizanci

Dok je Mesec u znaku device lakše ćete se baviti stvarima vezanim za kuću i porodicu. Kvadrat meseca i Marsa u petak veče može učiniti stvari malo napetim, ali trigon Merkura i Meseca, i Merkura i Neptuna pomaže da rešite mnoge izazove. Prijaće vam zabava sa bliskim ljudima - otpustite stres.

Rak

Sledite taj impuls da širite praznično veselje. Mesec u Devici ističe duh zajedništva. Imate toliko toga da ponudite, pa radite i delite ono što volite i garantovano ćete nekome ulepšati dan. Mesec u Vagi u nedelju osvetljava dom i porodicu, pa planirajte da se ušuškate i uživate u mnogim blagoslovima svog života.

Lav

Mesec u Devici donosi prekopotreban praktični pogled na vašu prazničnu potrošnju jer osvetljava vašu drugu kuću novca. Možete da pokažete svoju ljubav, zato budite kreativni i dajte sve od sebe. Nedelja, Mesec u Vagi obasjava zajednicu, komunikaciju i vezu, pa izađite iz kuće i potražite načine da se povežete sa drugima.

Devica

Mesec u Devici u vašoj prvoj kući samopouzdanja podseća vas da volite sebe, inspirišući vas da posegnete i ponudite drugima korist od svojih brojnih talenata. Nedelja, Mesec u Vagi osvetljava vašu drugu kuću osnovnih vrednosti i prosperiteta. Komunikacija je od suštinskog značaja za srećan život; imajte to na umu kako se nova godina približava.