Nedelja od 27. decembra do 2. januara je posebna jer osim što spaja dva meseca, predstavlja I prelaz između dve godine! Koliko god bila teška i nepredvidiva, pokušajte da zadržite kontrolu i ne plašite se predstojećih promena. Evo šta predviđaju zvezde tokom naredne sedmice:

Ovan

Ako se hitne stvari pojave na samom kraju godine, onda je bolje odmah da ih uradite. Ne budite lenji, kako često znate. Umor će vam biti glavni neprijatelj raspoloženja I elena, stoga se potrudite da pored posla nađete vreme I za opuštanje.

Bik

Prilikom upoznavanja drugih osoba, Bika obično prvi utisak nikada ne prevari. Ako ste usamljeni, obratite pažnju na nove osobe u vašem okruženju i slobodno načinite prvi korak. U tome će vam pomoći intuicija. Poslednja nedelja u godini doneće vam dosta posla kod kuće, ali i probleme na poslu.

Blizanci

Možete se bezbedno obratiti prijateljima za bilo kakvu pomoć koja vam bude zatrebala. omoć. Da bi se za vas godina završila pozitivno, vodite računa o svom zdravlju, ishrani I snu. Tokom ovog perioda nemojte ulaziti u nove poslove sa ljudima koje ne poznajete dovoljno.

Rak

Usamljeni Rakovi ove nedelje će biti još pasivniji i nezinteresovani za upoznavanje novih ljudi, ali će zato biti veoma produktivni na poslu. Astrolozi vam savetuju da se uzdate u sebe i svoje iskustvo i da ne tražite pomoć. Sada je važno da sve svoje strahove ostavite u prošlosti.

Lav

U narednom periodu empatija će vam biti pojačana pa ćete biti dosta osetljivi na probleme i patnju drugih. Bićete pronicljivi, niko neće moći da vas prevari. Moguće je da će svam se pred kraj godine ostvariti neke od želja koje ste ranije poželeli.

Devica

Kod kuće su mogući sukobi i svađe s porodicom, partnerom i rođacima. Da biste ih izbegli, morate prestati da kritikujete ljude oko sebe i da im govorite šta treba da rade. Nemojte im se mešati u život. Kraj godine je savršeno vreme da se suočite sa svojim strahovima i kompleksima.

Vaga

Ova nedelja će biti savršena za započinjanje ljubavne veze. Sobodno idite na sastanke, flertujte! Isplatiće vam se svaki trud. Sada možete ostaviti odličan utisak na svakog. Astrolozi vam savetuju da ne zaboravite na zdravlje niti na odmor

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE