Istovremeni boravak u retro fazi Merkura i Venere u drugoj polovini januara 2022. uticaće na sve znakove zodijaka. To će rezultirati smanjenjem poslovnih aktivnosti u svim oblastima, smanjiće se i obim kupovine i prodaje i usporiti obrt novca. Ovo je dobar period za štednju ili za ulaganje u budućnost.

Evo šta predviđa mesečni novčani horoskop za januar 2022. godine:

Ovan

Do 24. januara tvrdoglavi Mars u dinamičnom Strelcu ne dozvoljava vam da mirno sedite. Možete potrošiti novac na putovanja ili rekreaciju. Nakon 9. januara vodite računa o budžetu, bićete izloženi mnogim iskušenjima da trošite. Naročit oprez se savetuje muškarcima jer bi zarad ljubavi i strasti mogli da ostanu bez velike svote novca, što može uzdrmati finansijsku stabilnost u budućnosti.

Bik

Pošto je po prirodi štedljiv, Bik će postati još ekonomičniji, jer njegova vladarka – Venera podstiče na pažljivije rukovanje novcem. Javiće se i strah od neizvesne budućnosti, ali vaši strahovi će biti uzaludni: sekstil Neptuna sa Venerom u 8. polju izoštrava vašu intuiciju i njuh za profitom, ne dozvoljavajući vam da ostanete bez prihoda. Posebno isplative oblasti su hemija, medicina, biologija i poljoprivreda.

Blizanci

U vašoj finansijskoj sferi nastupa ledeno zatišje. Preduzetnicima nije isplativo ni dakupuju niti da prodaju, ne očekuju se profiti i profiti. Međutim, Merkur u 10. polju stvara jedinstvene uslove da se ostvari korist od određenih informacija i znanja, saveta, kurseva i obuka. Od 14. januara Merkur postaje retrogradan stoga vam je savet da zamrznete račune. Ovo je najbolje vreme za odmor i oporavak.

Rak

Praznični pokloni dobro će vam doći kao finansijska podrška u ovom trenutku. Mesec donosi uspeh svim kreativnim i ambicioznim ljudima, a vaše ideje naići će na ovacije posle 27. januara i u budućnosti obezbediti prihode. Najveću materijalnu podršku možete očekivati od ljudi rođenih u znakovima Škorpije i Strelca.

Lav

Sunce u Vodoliji će uneti novu energiju u vaš život pa će i finansijska koristi stići od zajednice, kolektiva i saradnika. Preduzetnicima se savetuje oglašavanje svojih proizvoda i usluga jer će tokom januara ostvriti najveći prihod.U ovom periodu dobro je i ulagati u sebe- trošiti novac na poboljšanje svog izgleda, kupovinu moderne odeće i nakita.

Device

Od 3. do 26. januara, rasuti Merkur u Vodoliji neće vam dozvoliti da se fokusirate na važne stvari. Period nije povoljan za sticanje materijalnog bogatstva, već za racionalnu raspodelu sredstava. Ali, ako ste u mogućnosti, u ovom periodu uložite u zemljište i nekretnine- to će biti pouzdana investicija za vas i vaše potomke.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE