Zima je period koji nas najviše asocira na hladnoću, a zapravo je doba godine kada nas može najlepše zagrejati ljubav. Zima može biti najromantičniji period, posebno u periodu praznika. Novogodišnji ukrasi, snežne pahulje i poljupci pored vatre - zaista izgleda kao prava romantična bajka. Kada zima počne, Venera planeta ljubavi i prijateljstva biće retrogradna, stvarajući komplikacije u polju ljubavi. Ova retrogradna faza će se desiti u krutom, posvećenom i ozbiljnom Jarcu, ohrabrujući vas da donosite mudrije odluke u svojim odnosima umesto neozbiljnih. Pročitajte i šta vam predviđa novčani horoskop za 2022. godinu.

Retrogradna Venera trajaće sve do 29. januara, otkrivajući sve načine na koje bi se vaši odnosi mogli poboljšati. Nakon venere, Merkur, planeta komunikacije, ulazi u retrogradni hod, pa može biti puno uspona i padova na rmantičnom planu. Iako će biti turbulencija, 5 horoskopskih znakova će izdržati iskušenja i sačuvati romantičnu sreću. Neki će se ludo zaljubiti i shvatiti da su napokon pronašli svoju dušu, dok će parovi među ovim znacima uspeti da reše stare probleme i poboljšaju odnos.

U galeriji ispod pročitajte koji horoksopski znakovi su pravi srećnici u ljubavi tokom zime 2021/2022!

Sensa / Canva 5 horoskopskih znakova imaće sreću u ljubavi tokom zime

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa