Venera ulazi u retrogradnu fazu 19. decembra i poklapa se sa nestalnim retrogradnim Uranom koji se završava 18. januara. Astolozi ističu da je retrogradni hod planeta zapravo vraćanje unazad naših misli , kako bismo bolje sagledali dela i postupke. Umesto da posmatramo ovaj period kao izvor neuspeha, možemo ga sagledati iz pozitivnijeg ugla, odnosno kao još jednu šansu da neke stvari bolje razumemo, možda čak i ispravimo.

Sensa / Canva Šta vam donosi retrogradna Venera od 19. decembra do 29. januara

Retrogradna Venera, kao planeta ljubavi, lepote i obilja, najviše će uticati na romantične odnose, ali ovde ne smemo biti isključivi, jer će imati efekat i na druge oblasti našeg života. Poslednja retrogradna Venera bila je u maju 2020. godine kada smo usled pandemije i karantina svi počeli da sagledamo šta treba više da cenimo u svom životu. Posebno kada je reč o ljubavi i odnosima.

Kretanje Venere unazad dogodiće se tokom ulaska u 2022. godinu, pa je ovo idealan trenutak da postavite namere i vizije za svoju budućnost, a senke prošlosti rešite i nepokon ostavite iza sebe. Astrolozi ističu da je ovo period kada mnoge bivše ljubavi se vraćaju, kucaju na vrata zaborava i iznenada se pojavljuju u vašem životu. Do vas je sve - razmislite koliko zaista vredi ulaziti u neki odnos i da li to radite iz ljubavi ili iz straha od samoće.

Retrogradna Venera trajaće do 29. januara, a evo šta očekuje svaki horoskopski znak! Pročitajte u galeriji ispod!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa