Mnogi od nas ne znaju tačno šta je ono čime bi voleli da se bave u životu, nisu još uvek otkrili svoje talente, ili su pak svestrani pa ih zanima mnogo stvari. Da li je za vas više menadžement, umetnost, prirodne nauke ili posao koji traži vrhunske komunikativne veštine?

Saznajte koju profesiju vam astrolozi preporučuju na osnovu vašeg horoskopskog znaka:

Ovan

Vi ste rođeni lideri, odlučni i konkurentni, što vas čini idealnim za različite uloge u skoro svakom polju, uključujući osnivanje sopstvene kompanije. Ovnovi su takođe veoma kreativni, tako da prirodno gravitiraju prema pozicijama koje im omogućavaju da se izraze. Idealne karijere: izvršni direktor, menadžer projekta, lični trener, vlasnik preduzeća, prodaja.

Bik

Oni koji su rođeni pod ovim znakom spadaju među najpouzdanije i najpraktičnije u horoskopu. Oni su strpljivi, podržavajući i posvećeni. Vole da rade u bezbednom, organizovanom okruženju i mrze haos. Idealne karijere: finansije i bankarstvo, administracija, upravljanje projektima, arhitektura, nauka, kulinarstvo.

Blizanci

Vi ste najveštiji komunikator zodijaka. Puno čitate i lepo pišete. Blizanci su takođe veoma inteligentni, svestrani i prilagodljivi i traže da analiziraju skoro sve. Takođe su ubedljivi i vole da pregovaraju. Idealne karijere: prodaja i marketing, novinarstvo, komunikacija, putovanja, razvoj softvera.

Rak

Rakovi imaju šesto čulo za umetnost pregovaranja i za unošenje empatije i srca u bilo koju ulogu koju preuzmu. Oni su u stanju da idu za svojim ciljevima bolje od većine. Ovo ih dobro postavlja za karijere u kojima su u centru pažnje. Idealne karijere: finansije i biznis, investiranje, socijalni rad, medicina, kućna nega, gluma, arhitektura, uređenje doma.

Lav

Lavovi gravitiraju ka karijerama koje ih stavljaju u prvi plan i u centar. Oni su prirodno rođeni lideri, vole zabavu, ambiciozni su, odlučni, otvoreni, ali izuzetno nepredvidivi. Oni su dramatični, spontano kreativni, samopouzdani, ekstrovertni i dominantni. Idealne karijere: gluma, umetnost, dizajn, marketing, obrazovanje, novinarstvo, pravo, menadžment.

Devica

Najpoznatiji ste po svojoj izvanrednoj sposobnosti da kreirate jasnu, trenutno razumljivu komunikaciju. Vi ste organizovani, pouzdani, praktični i krasi vas zdrav razum. Device takođe imaju tendenciju da budu hladne kada dođe do drame, što ih čini sjajnim u poslovima koji su veoma stresni. Idealne karijere: director, urednik, televizijska produkcija, publicista, medicinske i zdravstvene profesije, menadžer.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.