Kako se snalazite sa iskušenjma? Da li možete da im odolite ili pak popuštate sve svoje kočnice? Evo šta kažu astrolozi, kako znakovi reaguju na iskušenja u ljubavi i na poslu

Ovan 

Kada je posao u pitanju, Ovan je uvek oprezan, uspeva da se savlada i sačeka najpovoljniju situaciju. Kada je ljubav u pitanju, Ovan ni ne pokušava da se kontroliše, jer je veoma zaljubljen i deluje energično.

Bik 

Više je nego sposoban da izbegne razna iskušenja jer je veoma oprezan. Jedino čemu može da podlegne jeste šarm osobe u koju se može zaljubiti na prvi pogled, iako se to retko dešava. U poslu Bik izbegava probleme istrajnošću, strpljenjem i stalnom težnjom ka izvrsnosti.

Blizanci

Blizanci lako izbegavaju bilo kakve probleme jer ih problemi uopšte ne privlače, bar kada je ljubav u pitanju. Ne zanimaju ih duboke i trajne emotivne veze, oni jednostavno odlaze iz takvih veza. Brz um i snalažljivost Blizanaca omogućavaju izbegavanje problema na poslu.

Rak 

Teško može da odoli iskušenju, takva mu je ljubavna priroda. Osim toga, greši. Kod žene Raka situacija je potpuno suprotna. Ona je odana. Rak je odgovoran radnik koji ne dozvoljava greške.

Lav 

Lav se ne predaje iskušenjima lako; on pre svega brine o svom ugledu. Kada je ljubav u pitanju, trudi se da ostane miran, ali ako ga neko privuče šarmom i harizmom, ne može da odoli osećanjima koja su ga obuzela. Lav se plaši neuspeha i teško ih podnosi, pa se sa posebnim žarom odnosi prema obavljanju svojih dužnosti.

Devica

Devica je spremna za izazove, posebno poslovne. Ona uvek ima unapred pripremljen plan za slučaj nepredviđenih okolnosti. Nijedna situacija ne može da je iznenadi. Što se ljubavi tiče, iskušenje se ne odnosi na Device, one su previše izbirljive.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE