Horoskop za vikend od 18. do 21. februara 2022. godine!

Ovan

Veze su za vas ovog vikenda u centru pažnje dok vas Mesec u Devici koji u petak prolazi kroz vašu šestu kuću poziva da pogledate koliko dobro brinete o sebi i koliko volite sebe. Mesec u Vagi osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva i posvećenosti, a kvadrat sa Marsom, može izazvati nesporazume i svađe u nedelju ujutru.

Bik

Mesec u Devici daje detalje i specifičnosti vašem kreativnom izrazu i projektima, a opozicija Neptunu u petak vas podstiču da se fokusirate na detalje. Subota i nedelja, Mesec u Vagi osvetljava brigu o sebi, zdravlje i blagostanje; trigon do Merkura u subotu ujutro jača vašu samosvest i uvid. Kvadrat sa vašom vladajućom planetom Venerom u nedelju ujutro može da vas natera da čeznete za samoćom. Vreme provedeno u prirodi je posebno opuštajuće.

Blizanci

Mesec u Devici skreće pažnju na detalje u vašu četvrtu kuću doma i porodice u petak, a opozicija sa Neptunom dodaje kreativnost. Subota i nedelja, Mesec u Vagi osvetljava romantiku i strast, a trigon sa Merkurom dodaje entuzijazam i bezbroj iskrenih ideja. Romantika takođe može pokucati na vaša vrata u subotu.

Rak

Usmerenost ka detaljima je u centru pažnje dok Mesec u Devici osvetljava vašu treću kuću komunikacije u petak. Trigon do Plutona pomaže vam da dođete do ostavrenje dugogodišnje sželje. U Subotu i nedelju Mesec u Vagi donosi ljubav i pažnju u odnosima dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Sklonost dramatičnom može se otkriti u nedelju ujutru dok se Mesec nalazi u kvadratu između Marsa i Venere.

Lav

Mesec u Devici vas podstiče da obratite pažnju na detalje i organizaciju dok prolazi kroz vašu drugu kuću novca, čineći petak idealnim danom da se vaše finansije poboljšaju. Subota i nedelja donose Mesec u Vagi koji osvetljava komunikaciju, vezu i zajednicu u vašoj trećoj kući. Trigon sa Merkurom čini vas zabavnim i opuštenim. Imate priliku da završite započeto i da odgovorite na mejlove i poruke koji stoje na čekanju.

Devica

Posvećujete posebnu pažnju detaljima i imate sklonost ka organizaciji dok Mesec u Devici prolazi kroz vašu prvu kuću u petak. Vaše samopouzdanje dobija podsticaj. U subotu i nedelju Mesec u Vagi osvetljava vašu drugu kuću novca, a Merkuru u Vodoliji pomaže vam da kanališete najsavremenije ideje i finansijske mogućnosti.