Uskoro se završava najkraći mesec u godini. Evo šta kažu astrolozi- ko će se suočiti sa poteškoćama, ko treba da se osmeli na rizik, a kome se savetuje dodatni oprez:

Ovan

Ove nedelje poželećete da dobijete sve, bez ograničenja, ali astrolozi vam savetuju da smirite želje. Važno je da sagledate situaciju u kojoj ste trenutno- nije potrebno imati sve da biste bili srećni. Naučite da cenite male stvari i razmislite o svojim prioritetima. Ne mora sve da bude materijalno, važno je i iskustvo.

Bik

Posvetite se širenju svojih horizonata i sticanju znanja. Moraćete da se prilagodite okolnostima: da se složite sa drugima, da prihvatite njihove sugestije ili kritike. Planete će vam pomoći da otkrijete dar koji imate i da shvatite da ste svoj životni put pravilno odabrali. Biće vam potrebno dosta motivacije, potrudite se da je pronađete.

Blizanci

Pod uticajem Meseca 24. i 25. februara, Blizanci su opasnosti da skrenu sa svog puta. Biće dosta negativnosti oko vas, one će vas ometati u poslu, stoga je neophodno da se što manje opterećujete i da komunikaciju sa toksičnim ljudima svedete na minimum. Kontrolišite osećanja, a više se oslanjajte na zdravu logiku.

Rak

Moći ćete sami da dobijete ono što želite, ali i da pomognete nekom drugom u tome. Bićete u prilici da se obračunate s mišljenjima drugih, ali ipak, imajte na umu- kompromis je nekada mnogo važniji od pobede. Budite što više svoji i nezavisni, ne dozvolite da vam drugi govore šta treba da radite i kako da živite.

Lav

Astrolozi vam savetuju da sledite svoju intuiciju. Šesto čulo će vam pomoći da ne propustite svoje prilike. Sve o čemu sanjate konačno će početi da se ostvaruje tokom ove nedelje. Najvažnije je da ne propustite pravi trenutak. Budite odlučni, bez pokazivanja slabosti, jer vas to može skrajnuti s dobrog puta.

Devica

Astrolozi vam poručuju da slobodno budete aktivni tokom cele nedelje, ali i da sačuvate deo energije za vikend kako biste se zabavili. Palnete će vam pomoći da saznate ko vam je neprijatelj, a ko prijatelj. Pokušajte više da se povežete s ljudima, da kroz razgovor saznate šta ih muči i da razvijate empatiju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE