Merkur, planeta uma, komunikacije i posla ulazi u znak Riba 9. marta i biće u ovom emotivnom znaku Zodijaka do 27. marta. Očekuje nas talas kreativnosti, pojačana intuicija i mudrost koju vredi iskotistitit - emocije i komunikacija su u harmoniji. Pročitajte kako će vaš horoskopski znak uticati Merkur u Ribama!

OVAN

Otključajte svoju intuiciju. U nedeljama koje su pred vama, možda ćete osetiti da su vaši snovi posebno intenzivni, donoseći vam vizije prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Dok razmišljate o porukama koje primate, iskoristite ovo vreme da razmislite o tome šta biste želeli da izgradite u godini koja dolazi, kao i čega treba da se oslobodite. Pustite svoju urođenu kreativnost i pazite na znakove.

BIK

Vaš društveni život će biti ispunjen sa mnogo smeha, zabave i lepih trenutaka. Ako želite da se povežete s anekim ili da se okušate u sastancima na društvenim mrežama, imaćete dodatnu prednost da upoznate nove ljude. Iskoristite energiju da uhvatite korak sa prijateljima i razmislite o tome kako možete da radite zajedno na izgradnji ka svojim najvećim težnjama.

BLIZANCI

Spremite se za nalet nove energije u svom profesionalnom životu. Ne samo da ćete tražiti strategiju za unapređenje karijere prema svojim ambicijama, već ćete imati i sreću u komunikaciji. Novi predlog, ugovor ili važna diskusija sa šefom ili autoritetom su odmah iza ugla. Iskoristite svoju mudrost da stignete tamo gde vam je potrebno.

RAK

Oslobodi se svojih inhibicija i sanjajte velike snove. Svet vam govori da iskoristite nove percepcije, ideje i mudrosti. Ako iskoristite dan i razmislite o novim načinima razmišljanja, zaista biste mogli da promenite svoj život. Prilike oko putovanja, medijskih projekata, zakonitosti ili studija mogle bi biti neizmerno zadovoljavajuće u ovom periodu. Provedite neko vreme čitajući knjigu, slušajući podkast ili gledajući strani filmove.

LAV

Ono što dajete, primate i delite mogu biti vruće teme za razgovor u nedeljama koje su pred vama. Da budemo iskreni, ovo bi čak moglo dovesti do važnih pregovora o tome gde stojite vi i poslovni ili romantični partner. Ključ za maksimiziranje ove energije jeste da iskreno slušate, a zatim iskreno razgovarate o tome. Prilike oko naselja, stipendija, beneficija pri zapošljavanju, imovine ili investicija takođe bi vam mogle biti na umu. Sada je pravo vreme da platite sve neplaćene račune.

DEVICA

Dogovori, obaveze i pregovori će biti na vrhu liste vaših prioriteta. U narednim nedeljama, ne samo da ćete imati moć da autentičnije komunicirate sa drugima i da vas javnost dobro prihvati, već ćete se uveriti da napredujete. Koristite ovu energiju da pravite dugoročne planove i radite kao tim.