Svako od nas ima svoju misiju, ono što ga pokreće, motiviše. Bez tog cilja ne bismo znali kuda idemo niti zbog čega, ne bismo radili to što radimo niti bismo se žrtvovali i pravili kompromise. Kada imamo svrhu, tačno znamo zbog čega to radimo. A svakome od nas svrha u životu je drugačija- nekome je to karijera, nekome porodica, nekome slava... Ništa nije pogrešno ako vas čini srećnim!

Evo koja je misija vašeg horoskopskog znaka:

Ovan

Ovnovi celog života traže svoj smisao života. Lutaju, istražuju, probaju, postavljau nove I nove ciljeve ne bi li ga otkrili. Ubrzo se ispostavlja da to nije njihova prava svrha, već nešto drugo, u skroz suprotnom smeru. Tako da potraga ponovo počinje. Smisao života Ovna je večna potraga.

Bik

Bikovi su svrsishodni i znaju šta žele od života. Čak i u mladosti znaju da postave prioritete. To je ili napredovanje u karijeri ili porodica. Karijera je za one predstavnike znaka koji više vole materijalne vrednosti nego duhovne. Porodicu biraju Bikovi koji imaju jaku vezu sa svojom majkom.

Blizanci

Blizancima je teško da odrede smisao života zbog njihove promenljivosti i nemira koji stalno osećaju. Oni se dobro osećaju kada drugima dele savete, kada pomažu... Takođe im je važno da budu među pravim prijateljima i u prijatnom okruženju. Osećaju da svet ne može bez njih, pa skromno žele da nose kostim superheroja.

Rak

Njihov smisao života je da se okruže voljenim osobama i ostvare svoju sreću. Oni naporno rade, pokušavajući da stvore materijalne uslove za porodicu, pokušavaju da provode više vremena sa voljenima. Važno im je da znaju da je okruženje srećno. Shvatajući to, i sami Rakovi se osećaju srećno i zadovoljno.

Lav

Lavovi su stalno u razvoju. Ali samorazvoj nije životni cilj, već samo način da se postigne istinski san – a to je da budu javno priznati. Lavovi vole da ih hvale, da im se dive i da ih uzimaju kao primer drugima. Nakon što zadovolji svoje ciljeve, onda prelazi na poslednji korak smisla života - stvaranje porodice.

Devica

Device teže da postignu ideal u svemu, u svom izgledu, okruženju, u porodici, odnosu s partnerom, u poslu. Pošto su estete i perfekcionisti, oni vide smisao u postizanju toga što su uzeli kao svoj savršen plan i sve što rade ide ka tom cilju.