Drugi prolećni mesec donosi mnogo izazova pred sve horoskopske znakove. Biće promena, preispitivanja, sumnji, nerazumevanja, ali i uspeha i trenutaka koji se pamte. Evo šta predviđa horoskop za april:

Ovan

Tokom aprila bilo bi poželjno da malo više pozabavite stvarima koje su vas sprečile da ostvarite svoje zamisli i da uradite sve kako biste se vratili na pravi put. Poradite na svom samopouzdanju, ali i na odnosu sa sobom. Radite na tome da više volite sebe kako biste bili spremni kada se bude pojavila osoba u vašem životu s kojom biste mogli da zaopčnete vezu. Tada ćete u potpunosti znati da li je to ono što želite. 

Bik

April će u vašem slučaju biti vreme za samorefleksiju. Analiziraćete svoja razmišljanja i osećanja, kao i očekivanja vezana za karijeru i ljubav. Doći ćete do jasnijeg razumevanja šta želite od partnera, bilo da ga već imate ili ne. Ako ga imate, oprostićete mu greške, ali ćete ipak očekivati određen nivo odgovornosti s njegove strane.

Blizanci

Postoji verovatnoća da ćete tokom aprila biti zbunjeni, da će biti nesporazuma prilikom komunikacije s drugima. Međutim, april će biti i mesec introspekcije i ponovnog otkrivanja. Otkrićete da vaše srce nije ravnodušno prema nekoj osobi, a to može biti i prijatelj. Ljubav i prijateljstvo bi mogli da idu ruku pod ruku ovog meseca! Sa vama nikad nije dodasno, vi stalno smišljate nove stvari i izazove, ali morate pokazati malo tolerancije prema željama drugih.

Rak

Tokom aprila, u fokusu će vam biti ljubav i novac. Bilo bi dobro da se pozabavite svojim budžetom, da istražite na šta vam sve odlazi novac. Na taj način možete napraviti plan i ostaviti deo sredstava sa strane. April je dobar mesec za promene- proleće je simbol novog početka, rađanja, pa samim tim i vi možete uneti promene u svoj život, učiniti ga lagodnijim, lepšim, uneti malo raspoloženja u apataiju koja vas je obuzela.

Lav

Ovog meseca, Lavovi će biti prilično samokritični i sumnjičavi. Svaku situaciju posmatraće sa filozofske tačke gledišta i tražiti dublji smisao. Moguće je neslaganje sa partnerom, a jedino rešenje za to je iskreni razgovor o tome šta očekujete i kako se osećate. Situacija na poslu ide nabolje, imate dobre izglede za pozitivne promene, ali nemojte da pristanete na sve što vam ponude dok ne saznate potpune informacije.

Devica

U centru pažnje ovog meseca biće vaši izvori prihoda. Analizirajte kako trošite novac, u kojoj meri, koliko ko doprinosi zajedničkom budžetu i da li je to ono što vam odgovara ili ne. Potražite prostor za uštedu, ali razmilite I o dodatnom izvoru zarade. To može biti i neki honorarni posao, ne morate nužno menjati trenutno radno mesto. Bićete u iskušenju da donosite previše impulsivne odluke, naročito u odnosu s partnerom. Pokušajte da se manje oslanjate na osećanja, a više na razboritost i inuticiju. Stavite se u partnerov položaj, razmislite da li je baš on za sve kriv ili tu ima i vašeg udela. Poslušajte i šta vam kaže vaš unutrašnji glas.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE