Horoskop za vikend od 11. do 14. marta 2022, godine!

Ovan

U petak, sukob između Marsa i Meseca, otežava primanje povratnih informacija od drugih; možda se ne slažete sa tim, ali barem razmislite o tome. Spavajte u subotu ujutru. Stelijum planeta, uključujući Neptun u trigonu sa Mesecom, aktivira snove i mistične afere sa ponavljanjem u nedelju, dok konjunkcija između Sunca i Neptuna počinje sanjivo dan.

Bik

Mesec u Raku se lepo usaglašava sa vašom energijom Bika, čineći da se sukob Venere i Meseca u petak jedva registruje. Možda imate manje tolerancije za plitke susrete, ali da li je to zaista problem? Stelijum planeta u Ribama, uključujući Jupiter u trigonu sa Mesecom, naglašava prijateljstvo, pa odvojite vreme da se zabavite sa svojim prijateljima.

Blizanci

Vaš divan vikend počinje u petak ujutru sa trigonom između Merkura u Ribama i Meseca u Raku. Vaše reči su danas prožete magijom i emocijama; koristite ih mudro. Trigon između velikodušnog Jupitera u Ribama i Meseca Raka u subotu ujutru nastavlja da podiže energiju. Ako danas imate radne projekte kojima možete da se bavite, dobre vesti će sigurno uslediti.

Rak

Sve dobre stvari dolaze Raku koji je strpljiv, posebno ovog vikenda! Trigon Meseca i Merkura u vašem znaku, Jupitera, Sunca i Neptuna u vašoj devetoj kući ekspanzije i avanture, od vas se više ne traži da čekate! Izađite i zabavite se, a ono što želite već će doći. Vreme je da se malo rasteretite!

Lav

Mesec u znaku Raka u subotu u trigonu sa Jupiterom i suncem u Ribama donosi talas optimizma, samopouzdanja i raspoloženja tokom celog vikenda. To je podvučeno time što se Mesec kreće u vašem znak u nedelju popodne. Partnerstvo i intimnost su na vašem grafikonu istaknuti sa dva moćna stelijuma, jedan u Ribama i jedan u Vodoliji, koji vam omogućavaju da naučite moćne lekcije o odnosima. ovog vikenda.

Devica

Trigon između Merkura u Ribama i Meseca u Raku u petak ujutru donosi nalet emocija, posebno u komunikaciji. Nemojte se stideti svojih osećanja. Znajte da su vaše reči osnažene i stoga su izuzetno ubedljive. Trigoni u subotu između Meseca i Jupitera, Neptuna i Sunca održavaju osećanja u prvom planu i visoke vibracije.