Sredinom marta biće odličan trenutak za mnoge stvari- između ostalog da pokušate drugačije da sagledate neke aspekte svog života, da otkrijete nešto novo, pronađete sebe. Svaki znak pred sobom će imati izazove. Evo šta predviđa horoskop od 14. do 20. marta:

Ovan

Situacija na poslu ili u privatnom životu može izazvati burnu negativnu reakciju, ali ta osećanja su privremena. Astrolozi savetuju da preuzmete stvari u svoje ruke – onda će vam biti lakše da donesete pravu odluku. Događaji ove nedelje biće direktan odraz vaših ranijih postupaka, misli i osećanja. Što pre se rešite stvari koje vam kradu energiju.

Bik

Ova nedelja biće vrhunac vaših dostignuća. Ako ste optimista i razmišljate pozitivno, znajte da će vam se to višestruko isplatiti. Ne samo da ćete se dobro osećati i privlačiti dobre stvari u svoj život već postoji velika verovatnoća da privučete i srodnu dušu. Jačem polu će se dopasti ako mu pokažete malo više naklonosti i pažnje.

Blizanci

Ove nedelje neće biti nijednog lošeg dana, ali to ne znači da možete skroz da se opustite. Uspeh će pratiti samo one moji imaju jasan cilj I rade na njegovom ostvarenju. Moguće je da će naići periodi kada ćete misliti da ste izgubljeni i da ne znaju kako dalje. To su samo prolazne faze. Astrolozi savetuju da idete svojim putem, bez obzira na prepreke.

Rak

Tokom ove nedelje intuicija će vam biti na zavidnom nivou. Očekuju vas uspešni dani, ali nije na odmet da imate rezervni plan ako se uslovi iznenada promene. Čeka vas veliki uspeh na poslu, naročito ako e bavite finansijama ili komunikacijom. Samo idite polako i strpljivo.

Lav

Tokom ove nedelje život vam se menja nabolje, ali Uniiverzum neće odlučivati sve umesto vas. Morate pokazati snagu i odlučnost. Moguće je da će se pojaviti situacije koje će vas zbuniti, ali uspećete da nađete izlaz. Promene koje dolaze prihvatite kao nešto nužno, ne opirite im se. One mogu doneti lepe stvari.

Devica

Slobodne Device imaju velikumogućnost da pronađu novu ljubav, ali to je samo pola posla. Tek treba da vidite da li s njom možete da ostvarite dublji odnos ili će sve ostati na strasti. Na poslu vas čeka prilično teška nedelja, planovi se možda i neće ostvariti, nešto će biti i otkazano. Ali pokušajte da pozitivno razmišljate i prihvatite promene kao takve.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE