Ova nedelja će biti pod uticajem Venere koja ulazi u znak Riba. To nam generalno donosi produktivan period i mnogo šansi za uspeh i sticanje profita, ali evo šta kaže detaljna novčana prognoza od 4. do 10. aprila

Ovan

Tokom ove nedelje bićete na talasu snage, što će vam pomoći da ispravite neke od grešaka iz prošlosti. Nažalost, nećete imati sreće s novcem, ali ćete biti posebno motivisani za posao i nove projekte, pa vam besparica neće biti toliki problem. Sada ste na vrhuncu svojih potencijala da stvorite nešto dobro.

Bik

Ne biste voleli da radite više kako biste više I zaradili, a to će vam biti omogućeno zahvaljujući vašoj zaštitnici Veneri. Tokom ove nedelje bićete pred izborom- ili vaše ili tuđe potrebe.Ne zaboravite da sebi morate da budete na prvom mestu. Imate velike šanse da ostvarite uspeh ako verujete svojim sposobnostima i unutrašnjem osećaju. Neka vam finansije budu u fokusu u narednom period.

Blizanci

Sve dok su planete u dobrom položaju, možete da očekujete da značajno povećate svoje prihode. Ali, ne možete samo da sedite i čekate, već da svom snagom zapnete. Mnogo zavisi od toga koliko se potrudite. Astrolozi vam savetuju da ne žurite u potrazi za nečim novim, već da se posvetite onome što najbolje znate, što vam najviše ide od ruke.

Rak

Astrolozi vam savetuju da sredite svoje radno mesto, dokumenta, arhivu, da omogućite pozitivnoj energiji da cirkuliše a rešite se one stare, negativne. Tokom ove nelje imate velike šanse, uspeh vas čeka na svakom koraku- samo treba da pametno iskoristite svoje prilike. Ako ste i u prošlosti radili dobro, sada vam dolaze zasluženi uspesi i nagrade u vidu unapređenja i bonusa.

Lav

Ove nedelje prvo treba da se pozabavite svojim dugovima- da izmirite sve račune i novčane obaveze, a onda da pomognete, ako je nekome potrebno i da priuštite sebi nešto što želite. U narednom periodu biće vam potrebno malo više sreće nego inače, mada vas generalno čeka produktivno vreme. Vodite računa da se ne preopteretite poslom.

Devica

Device će tokom ove nedelje naći novih mogućnosti za finansijski rast, a pratiće ih u uspeh na poslu. Astrolozi vam savetuju da planirate troškove i da deo novca ostavljate sa strane kako biste mogli da ulažite u projekte u budućnosti. Ako počnete sada, postavljate temelje za svoj budući finansijski uspeh.