Svako u svom životu ima periode traženja sebe, svog mesta na ovom svetu, ljudi s kojima mu je lepo ili nije..Tražimo se i u profesionalnoj sferi, želimo da ispunimo svoje snove. A kada dođemo u godine posle četrdesete, donekle se smatra da smo se pronašli, stekli određeno iskustvo, mudrost, naučili iz grešaka. Tada međutim počinju neki drugi strahovi- za mnoge stvari mislimo da je kasno, da smo možda protraćili život... Evo šta kažu astrolozi, kakav period čeka horoskopske znake u zrelom dobu, od 43. do 63. godine.

Ovan

Od 43. do 63. godine

Ovo je vreme kada vas stižu posledice loših navika i zanemarivanja svog zdravlja. Povedite više računa o sebi, bavite se nekom fizičkom aktivnošću, pazite šta jedete. Nemojte više toliko da jurite za poslom, naučite da kažete ne i da postavite granice. Olakšajte sebi koliko god možete.

Bik

Od 43. do 63. godine

Ako ste previše fokusirani samo na zarađivanje novca i na karijeru, zaboravljajući na svoj lični život, misleći da ćete uživati kada odete u penziju, mnogo se varate. Ubrzo ćete shvatiti da ste usput zaboravili na sebe i, najverovatnije, zažaliti zbog toga. Život nije samo novac niti stalno jurenje, treba zastati i uživati. Setite se toga!

Blizanci

od 43. do 63. godine

Promenite posao ako vam ne donosi moralnu i materijalnu satisfakciju. Vreme je da dovedete svoj život u red. Da promenite loše navike, da prestanete da sputavate sebe. Moraćete da napravite težak izbor - ili da konačno počnete da radite na dubini komunikacije sa partnerom, da se više posvetite i zalažete ili da se spremite na činjenicu da vas u budućnosti možda čeka usamljenost.

Rak

Od 43. do 63. godine

Raije ste bili fleksibilni, neustrašivi, niste se plašili da menjate, da se tražite. Sada vam malo ponestaje snage, javljaju se sumnje i strahovi. Ne dozvolite da vas obuzmu. Držite se krilatice „šta god da se desi“ jer umete da se nosite sa različitim situacijama, znate kako da ih prihvatite i da im se prilagodite.

Lav

Od 43. do 63. godine

Lavove u ovom periodu često počinje da progoni neki osećaj da im nešto nedostaje u životu. Umesto na nedostatke, fokusirajte se na ono što imate. Budite ponosni i zahvalni, a ono što vam smeta slobodno menjate. Nije kasno. Proširite svoje vidike!

Devica

Od 43. do 63. godine

Vreme je da Device ostvare ono o čemu su toliko dugo sanjale, ali se ipak nisu usuđivale. Nije kasno, ne brinite. Sve se može kada se zaista želi, samo je potrebno dati sve od sebe. Sada imate mudrost i iskustvo, sve će ići mnogo lakše.