Tokom ove nedelje, tačnije 16. aprila desiće se neobična astrološka pojava, takozvani ružičasti pun Mesec. Biće u znaku Vage i imaće velikog uticaja na ljubavne odnose. To će osetiti oni koji već imaju partnera, u vidu pojačane bliskosti, dok će oni koji su sami imati ogromne šanse da sretnu svoju srodnu dušu! To ne mora nužno biti neko nov u našem životu, može biti prisutan odavno, ali ga jednostavno nismo tako doživljavali. Ružičasti pun Mesec nam pomaže da otkrijemo svoja osećanja.

Otvoriće nam oči za neke nove ljubavne mogućnosti, njegova energija će spojiti ljude koji su stvoreni jedno za drugo.

Tri znaka imaju najviše šanse da tokom ružičastog punog Meseca u Vagi pronađu svoju srodnu dušu:

1. Vaga

Pošto je pun Mesec u vašem znaku, ovo je idealno vreme za vas. Stvari u vašem životu polako dolaze na svoje mesto. Postoji velika šansa da u vaš život uđe srodna duša, osoba kojoj ćete bez bojazni moći da otkrijete sve svoje najveće tajne, da pred njom budete vi kakvi zaista jeste, bez pretvaranja. U njenom društvu osetićete kao da možete sve, da se nosite sa svim problemima i nedaćama

2. Škorpija

Ove nedelje Univerzum vam donosi lepo iznenađenje. Shvatićete da je neko od ljudi iz vašeg okruženja vaša srodna duša. To neće biti toliko očigledno, ali imaćete dobar osećaj u vezi sa tom osobom, bićete obuzeti neobičnom srećom. Tokom punog Meseca u Vagi, vi i ova osoba ćete istražiti novu stranu vašeg već uspostavljenog odnosa. Prepustite se!

3. Strelac

Kad god postoje tranziti, vi ste prvi u redu koji će iskoristiti sve prednosti koje položaj planeta donosi. Tokom punog Meseca u Vagi osećaćete se dvojako- želećete društvo, ali ne i da gubite vreme s ljudima koji vas ne razumeju. Srećom, ružičasti pun Mesec će vas odvesti pravo do prave osobe u pravo vreme. Ova osoba je vaša srodna duša. S njom se razumete bez reči, ona zna kako se osećate, čak i kada ne kažete. U njoj imate sve što vam je potrebno.

Izvor: Sensa