Uprkos negativnom prelasku Marsa u Ribe 15. aprila, neće sve biti crno, naprotiv! Merkur, pokrovitelj komunikacija i finansija, 11. aprila ulazi u Bika, pa je nedelja od 11. do 17. aprila vreme kada će se mnogim znacima ispuniti želje koje se tilču novca.

Ovan

Ovnovi početkom ove nedelje mogu malo da se opuste i počaste stvarima koje vole, ali poželjna je samokontrola kako sebi ne bi odveli u minus. Ako vam neko duguje novac, velika je verovatnoća da će vam u narednom periodu vratiti. Međutim, od 15. aprila bićemo pod uticajem Marsa, stoga povedite računa o novcu. Dobra vest je da možete očekivati ponude za posao.

Bik

Pred vama je uspešna nedelja jer ćete uspešno rešavati finansijska pitanja i pronalaziti perspektivne projekte. Merkur u vašem znaku pojačaće vam intuiciju, pametno je iskoristite. Bićete u mogućnosti da odaberete poslove koji mogu da donesu novac, a da ostavite po strani ponude koje bi vam samo trošile vreme. Biće najbolje da poslovne sastanke i dogovore zakažete početkom ove nedelje. 

Blizanci

Astrolozi veruju da će upoznavanje sa važnom i zanimljivom osobom pomoći mnogim Blizancima da promene svoju finansijsku situaciju nabolje.To može biti partner koji obećava, novi mentor, inspirativna osoba. Cela ova nedelja je povoljna za posao, a slobodno možete trošiti svoj novac na stvari za ličnu upoterbu ili za opremanje doma. Jedino čeka treba da se klonite ove nedelje jesu problemi drugih ljudi.

Rak

Tokom ove nedelje mogući su iznenadni događaji i problemi koji mogu zahtevati finansijske izdatke. Nekom od članova porodice biće potrebna novčana pomoć. Postoji velika šansa da u narednom peridu izgubite motivaciju i vreme na neke stvari koje vam ne donose nikakvu korist, pa da posledično izgubite i novac. Potrudite se da što pre definišete svoje prioritete i da se, ako treba, posavetujete s osoboma od poverenja.

Lav

Lavovi su ove nedelje podložniji uticaju negativnih ljudi. Čuvajte se onih koji deluju dobronamerno a zapravo su manipulatori. Ako se pojave nevolje, pokušajte na sve načine da ostanete mirni jer samo tako možete stvari da držite pod kontrolom. Budite strpljivi, sve će se rešiti, samo nemojte biti nepromišljeni. Ako planirate da trošite, najbolje vreme za to je početak nedelje

Devica

Device će tokom ove nedelje morati da posvete dosta vremena poslu ali ne smete zaboraviti ni porodicu, prijatelje niti vreme za opuštanje i relaksaciju. U redu je da težite uspehu, uticaj planeta će vam olakšati taj put, ali budite na oprezu od 11. do 17. aprila- posebno povedite računa o troškovima koji vam bespotrebno i neprimetno skidaju novac s računa.