Da li nam je suđeno da buemo sa nekom osobom? Da li je istina da za svakoga od nas postoji srodna duša čije srce kuca u istom taktu kao naše?

Prema zakonu privlačenja, svako od nas ima svoju polovinu, odnosno srodnu dušu - privlačnost između ove dve osobe je snažna i čak i kada se udaljite kilometrima, vremenskim zonama i rastanete se, uvek ćete se vraćati jendo drugom iznova.

Vaša srodna duša je već izabrana za vas, a vi to još ne znate. Ceo Univerzum zmna za nevidljivu, ali snažnu nit koja vas povezuje. Ako vam ta veza izgleda nerealno, očajavajte zbog svojih loših prethodbnoih iskustava i niste sigurni u da će vas staza ljubavi odvesti u željenom smeru, samo slušajte unutrašnji glas.

Duboko u nam aintucija poručuje da je prava osoba tu, da će se pojaviti kada za to bude vreme i mesto. Sve se dešava sa razlogom!

U prošlosti ste imali veze. Nekada su bile sjajne, ali su propale. Iako je bilo svađa, razočaranja, lomljenja srca, ova neuspela veza je bila proces učenja. U  takvim odnosima učimo o svojim snagama, slabostima, pozitivnim i negativnim aspektima života, ali i o tome koliko dajemo, a koliko nam se vraća.

Lekcije iz propalih veza su ključ za sreću sa vašim budućim partnerom, sa kojim bi trebalo da budete. Naučili ste kako da svog budućeg partnera učinite jačom osobom. Da biste bili dobar partner, morate biti verni sebi. Morate poznavati i prihvatiti osobu i iznutra i spolja.

Kako bi se ta divna duša pojavila, važno je d au životu težite svetlosti. Kada tražite svetlost i verujete u nju, ona će se u vašem životu pojaviti. Kada konačno dođete do te tačke samoprihvatanja, živite iz srca. Vaš životni partner će učiniti isto, što će dovesti do odnosa koji se ne zasniva na strahu, nesigurnostima, igrama i manipulaciji, već na pravoj i istinskoj ljubavi.

Vaš partner može putovati u druge zemlje, imati aktivniji društveni život, a to možda neće dovesti do problema. U vašoj vezi vlada sigurnost i mir, to je ono što osećate jedno prema drugom - ljubav i poverenje. Uzajamno poverenje nije samo dobro za vezu, već je i ključno. Opustićete se i takođe naučiti kako da živite slobodno kroz ovaj odnos i sve više se razvijate.

Ostajete slobodni, nezavisni, svoji, a tako čvrsto vezani nitima ljubavi - takav osećaj se jednom u životu događa i po njemu ćete znati da ste sreli pravu osobu za sebe.

Izvor: Sensa