Od 19 aprila do kraja nedelje mnogi će imati svoje šanse za uspeh i prihode, za poboljšanje svog materijalnog položaja, ali najveći miljenici sreće biće 3 horoskopska znaka. Oni će ostvariti bonuse, dobiti neočekivani priliv sredstava ili šansu da ostvare dobitak u igrama na sreću.

Bik

Bikvi mogu da očekuju dodatna novčana primanja. Nije u pitanju plata, već možda dodatni posao koji će vam biti ponuđen da uradite, poklon od dragih ljudi, nasledstvo ili prodaja nekretnine. Ako ste nekada ranije uzeli kredit, obradovaće vas vesti iz banke. Možete se okušati i u igrama na sreću, imate šanse za dobitak!

Devica

Uprkos činjenici da je ranije postojao duži period novčanih nevolja, ova teška faza će se uskoro završiti. Zvezde kažu da u petak možete računati na primamljive ponude za posao, bonuse i poklone.

Jarac

Planete predviđaju da će vam ova nedelja biti finansijski stabilna sa određenim pozitivnim pomacima. Konkretno, dobićete bonuse koje niste očekivali. I ljudi kojima ste ranije pozajmili novac, vratiće vam dug. Glavna stvar je da sada vodite računa o svojim sredstvima, jer pozajmljivanje u ovom trenutku nije dobro za vaše blagostanje.

Izvor: Sensa