Kako pustiti blagostanje i sreću u svoj život ovog proleća?

Važno je prvo da osvestite da se ništa ne može sipati u "punu posudu". Ako želite blagostanje, ljubav, znanje, zdravlje i sreću, prvo morate postati isprazniti svoj um, srce i dušu. 

To zači da se oslobodite nada, planova, uverenja, očekivanja, želje da nešto posedujete. Ispraznite svoj um od negativnih misli, srce od teških i neprijatnih osećanja, telo od toksina i šećera.

Takođe, važno je da se oslobodite straha šta će drugi reći, misliti, očekivati do vas. To vas čini nefleksibilnim. Ograničeni ste na određena mišljenja. Ili, nemojte smatrati d au životu postoji samo jedan put i odustati ako se taj put pred vama ne otvori - to nije jedini način da dobijete ono što želite. Život ima milion puteva, milion mogućnosti.

Suvo drvo slomiće jak nalet vetra. Fleksibilno drvo će preživeti najmoćniji uragan. Učite od prirode. Ne opirite se. Kada se držite samo jedne stvari i zatvoreni ste pred promenama, postajete suvi i beživotni.

Odbijte da negujete ograničeno razmišljanje. Shvatite da su i druge tačke gledišta možda prilika da rastete. Pred vama će se otvoriti beskrajne mogućnosti.

Kada se otvorite za promene i pustite život da se brine o vama, onda će vam proleće doneti ono najbolje - svežu energiju koja predstavlja infuziju preporoda za vaš život. Verujte životu svake sekunde. Vaše znanje je ništa u poređenju sa bezgraničnom mudrošću prirode, pogotovo u proleće.

Ako ste poraženi, doživite neuspeh, shvatite da će vam život ubrzo ponuditi drugačiji put, možda bolji za vas.

Ogvog proleća vas motivišemo da postanete kao drvo čije korenje seže duboko u zemlju, i čije se deblo savija, ali se ne lomi. Kada s epojave životn eoluje, budite spremni da prihvatite promene i napravite transformaciju svog života.

Poleće je period snažnih promena, sve se budi, cveta, raste - zašto ne biste i vi procvetali. Odustanite od striktinih ciljeva, planova, strategija i želja, i vaš život će postati avantura.

Kada ovo osvestite, osetićete lakoću i jasnoću - imnogo lakđše ćete privući blagostanje i sreću u svoj život!

Izvor: Sensa