Knjiga "Tajna" postala je svetski bestseler i jedna od najomiljenijih i najprodavanijih dela samopomoći. Autorka knjige Ronda Bern veruje da Oduvek postoji "tajna" privlačenja koja nam može pomoći da dobijemo u životu sve što želimo.

Kako se navodi u knjizi, ključ je da svoje misli usmerimo ka onome što želimo, da se na to fokusiramo i da se naša frekvencija promeni - tada počinjemo da se osećamo dobro, zakon privlačenja se aktivira i naše misli mogu postati stvarnost.

Kako koristiti "tajnu" za ostvarenje svojih želja? Postoje 3 koraka i pravila:

1. Pitajte: Da biste dobili ono što želite, prvo morate da tražite. Međutim, morate biti jasni šta želite pre nego što to zatražite.

2. Morate verovati da je ono što želite već vaše. Shvatite da ćete u trenutku kada to zatražite i dobiti. Jednom kada zatražite iskreno, život počinje da se prilagođava vašoj želji. Morate verovati da je ostvarenje snova moguće.

2. Primite: Poslednji korak u procesu je jednostavno primanje onoga što ste tražili i uživanje u tome.

Ronda Bern predlaže da na početku svakog dana, treba da razmislite o zadacima koje morate da uradite, ali zamislite ih kako se odvijaju na najbolji mogući način. Ovo šalje pozitivne frekvencije univerzumu, aktivira zakon privlačenja i manifestovaće se u stvarnosti. Ovo vam pomaže da živite život sa jasnom namerom.

Kako uz pomoć "tajne" privući novac - Da biste privukli više novca u svoj život, morate se fokusirati na svoje buduće bogatstvo, a ne na misli koje govore da trenutno nemate dovoljno sredstava. Vizuelizujući i verujući da već imate više nego dovoljno novca, to se može manifestovati kao stvarnost. Kada promenite stav prema novcu iz negativnog u pozitivno, biće vam lakše da organizujete finansije i da povećate prihode. Bogatstvo je način razmišljanja!

Kako privući novu ljubavnu vezu - Ako se ne ponašate prema sebi onako kako želite da se drugi ponašaju prema vama, vaši postupci su u suprotnosti sa vašom željom da ostvarite srećnu i zdravu vezu. Prvo, morate početi od sebe. Sami ste odgovorni za svoju radost. Kada samostalno stvarate radost u svom životu, prirodno ćete imati više ljubavi prema onima koji vas okružuju. Ovo će vam privući više ljudi.

Ako se ophodite prema sebi s ljubavlju i poštovanjem, zakon privlačenja će u vaš život dovesti ljude koji vas vole i poštuju. Međutim, ako ne volite sebe, blokiraćete sve darove koje univerzum nudi. Umesto toga, samo ćete privući više ljudi, situacija i okolnosti koje jačaju vaše uverenje da niste voljeni ili da niste dovoljno dobri. Kada počnete da se fokusirate na pozitivne delove svog karaktera i ono što volite kod sebe, počećete da menjate svoju energiju, vibracije kojim zračite i privlačićete bolje partnere.

Glavna poruka tajne je da možete ispubniti svoj život sa čim god želite i da zaslužujete radost. Ali, sve zavisi od vas, vašeg raumišljanja, delovanja i energije koje emitujete - počnite sa pozitivnom promenom već danas.

Izvor: Sensa