Šta zračiš to privlačiš... Sigurno ste čuli za zakon privlačenja i njegovu moć ispunjenja želja. Zakon privlačenja podrazzumeva niz tehnika koje pomažu da ojačate intuiciju, probudite pozitivnu energijhu u sebi i privučete u život ono što sanjate. Bez obzira da li je to nova ljubav, preseljenje u veći dom, putovnaje svetom, neka knjiga, promena ponašanja, više novca... Svaki čovek ima pravo na svoj jedinstven san, ali nažalost, malo ko veruje da se ti snovi zaista mogu ostvariti.

Nikada ne govorite reči poput "nikad", "nemoguće", "ne mogu"... Možete postići sve što želite već danas ili sutra, samo je važno da napravite prvi korak i verujete u sebe, verujete u proces. Čuda se događaju kada u njih verujete!

Prema zakonu privlačenja 20 stvari pomažu da privučete ono o čemu sanjate:

1. Verujte u svoje snove - Privucite ono o čemu sanjate. Na kraju krajeva, vaši snovi mogu pretvoriti život u beskrajno čudo. Šta god da vam treba ili želite, morate verovati bez sumnje.

2. Pratite svoju intuiciju - Vi ste jedini koji ima kontrolu nad onim što se dešava u vašem umu. Ako se zbog nečega osećate dobro, svakako to treba da uradite. Važno je pažljivo slušati unutrašnji glas. Morate znati i biti spremni na činjenicu da će vam intuicija pomoći.

3. Budite strpljivi - Strpljenje je prava vrednost. Svi sanjaju o dostizanju svojih ciljeva brzim tempom, ali češće nego ne, potrebno je strpljenje da se ide do kraja. Ne odustaj! Nigde, nikada i ni pod kojim uslovima!

4. Pratite svoje srce - Zakon privlačenja privlači stvari iz vašeg srca. Čak iako to podrazumeva promene, budite hrabri. Hrabrost daje snagu.

5. Budite pozitivni - Idite kroz život sa pozitivnim stavom. Kada govorite, radite to sa dobrim namerama. Privucite pozitivne misli, bez obzira šta radite. Što više pozitivne energije imate u svojim mislima, manje će negativnosti biti u vašem životu.

6. Budite zahvalni - Mnogo je stvari na ovom svetu za koje možemo biti zahvalni. Budite zahvalni za svoju porodicu, prijatelje, za svoj dom, na ukuasnom obroku, budite zahvalni na avanturi. Ima mnogo ljudi na ovoj planeti koji mogu samo da sanjaju o onome što već imate dovoljno - zato svakodnevno vežbajte zahvalnost!

7. Slušajte svoje instinkte - Ne ignorišite predosećaje, mogu vas uputiti u pravom smeru ka ostvarneju želja.

8. Odvojite vreme da radite ono u čemu uživate - Zakon privlačenja podrazumeva da privlačimo ono što želimo. Da li želite da imate više vremena da radite ono u čemu najviše uživate? Nema izgovora! Izdvojite bar 10 moinuta dnenvo za to i videćete kako stvari počinju da se menjaju.

9. Vizualizacija i mašta imaju veliku moć - Zamislite da vam se snovi ostvaruju. Zakon privlačenja radi na svemu što želite da pretvorite u stvarnost. Ako često razmišljate o svom snu, zamišljate ga detaljno, to može ubrzati njegovo ostvarenje.

10. Ne postoje slučajnosti, sve se dešava sa razlogom - Porazi i gubici takođe imaju svoju svrhu, jer nas uče važnim lekcijama. Život nas ponekad vodi na vrlo misteriozna mesta, ali na svoj lep način.

11. Budite otvoreni - Da biste privukli ono što želite, morate imati otvoren um. Sa otvorenim umom, možete dobiti više tačaka gledišta.

12. Uočite ono najbolje u ljudima - Ako vidimo dobre stvari u drugima, veća je verovatnoća da će oni videti nešto bolje u nama. Ovo je takođe zakon privlačenja. Ukoliko širite dobre vibracije i sve na ovom svetu, naročito ljude, posmatrate očima optim izma, to će vam se u život i vratiti.

13. Zapamtite da uvek postoji prostor za poboljšanje - Svakog dana se trudite da napredujete i razvijate se. Ono što vam smeta ili smatrate da vas blokira odbacite, a svoje veštine i sposobnosti učinite još boljim.

Izvor: Sensa