Prema zakonu privlačenja u životu dobijamo ono što privlačimo, ako mislite pozitivno, govorite pozitivno i zračite pozitivnom energijom, takve stvari će vam i dolaziti u život. Svako od nas može u život privući ljubav, sreću, blagostanje, ali je važno da emitujete energiju na tim vibracijama.

Postoje afirmacije koje značajno podižu motivaciju i aktiviraju zakon privlačenja, ali to možete učiniti i izgovaranjem pozitivnih reči. Postoji 7 moćnih reči koje treba da ponavljate što češće, najpre pred spavanje ili ujutru. Izgovarajte ih kao svoju ličnu mantru., ali svesno i sa osećajem. Potrudite se da zaspite i da se probudite sa ovim rečima na usnama. Sledeće reči imaju posebnu moć:

"Ljubav. Zdravlje. Bogatstvo. Blagostanje. Radost. Prosperitet. Uspeh".

Kada ste fokusirani na ove pozitivne aspekte, očekuje vas novi život o kojem sanjate, život ispunjen svim blagodatima koje sa pravom zaslužujete!

Započnite ovaj ritual već danas i budite stropljivi - uskoro bi vaš život mogao početi da se menja. U njega će se uliti ljubav, zdravlje, novac, blagostanje i uspeh. Bez obzira koje su vaše želje, ovu tehniku privlačenja možete iskoristiti u svim aspektima života.

Kada ponavljate ove reči, neka vam one budu i u mislima. Pored izgovaranja, možete i vizualizovati ono što želite. Zatvorite oči, opustite se i do detalja zamislite kako će vaš život izgledati kada u njega uđu željene blagodeti. Najefikasnije vreme za ponavljanje ovih reči je pre spavanja. Tada ih najbolje prihvatate u svojoj podsvesti i upijate dobru energiju sa kojom ćete se i probuditi.

Izvor: Sensa