Čini se da su lični odnosi mnogima jedna od glavnih preokupacija. Nažalost, u potrazi za ljubavlju ne privučemo uvek pravog partnera, jer naši razlozi zbog kojih želimo ljubav mogu biti nejasni. Kako biste jasno i sa sigurnošću izgovorili svoje misli, donosimo vam citate poznate Lujze Hej, koji će vam pomoći da prvučete ljubav i pravu osobu u svoj život. 

Postoji velika razlika između iskrene želje za ljubavlju i potrebe da samo imamo nekog. Kada vam je potrebna ljubav, to znači da vam nedostaje ljubav i odobrenje najvažnije osobe koju poznajete - sebe. Možda ćete ući u odnose koji su zavisni i neefikasni za oba partnera.

Nikada u životu ne možete stvoriti ljubav govoreći ili razmišljajući o usamljenosti. Osjećaj usamljenosti i potrebe samo gura ljude od vas. Ne možete ni isceliti postojeći odnos u svom životu govoreći ili razmišljajući o tome koliko vam je loše u vezi. Ovo samo skreće pažnju na ono što nije u redu.

Pokušajte da odvratite svoje misli od problema i stvorite nove misli koje će proizvesti rešenje. Argumenovanje vaših ograničenja je samo otpor, a otpor je jednostavno taktika odlaganja. To je još jedan način da se kaže: "Nisam dovoljno dobar da imam ono što tražim."

Zapamtite, kada budete imali radosne misli, bićete srećna osoba, svi će želeti da budu sa vama i svi vaši trenutni odnosi će se poboljšati. Svakodnevno izgovarajte sebi ove pozitivne citate Lujze Hej, da biste u svoj život prizvali više ljubavi. Gledajte kako ljubav koju imate prema sebi raste, privlačeći vam sve više ljubavi.

7 moćnih citata Lujze Hej koji će privući ljubav u vaš život:

1. S VREMENA NA VREME PITAM ONE KOJE VOLIM: "KAKO MOGU DA VAS VOLIM VIŠE?"

2. LJUBAV JE NA SVAKOM ĆOŠKU, A RADOST ISPUNJAVA CEO MOJ SVET.

3. DOŠAO SAM NA OVU PLANETU DA NAUČIM DA VIŠE VOLIM SEBE, I DA TU LJUBAV PODELIM SA SVIM ONIMA OKO MENE.

4. ŽIVOT JE VEOMA JEDNOSTAVAN. VRAĆA MI SE ONO ŠTO DAJEM. DANAS BIRAM DA DAJEM LJUBAV.

5. RADUJEM SE LJUBAVI KOJU SUSREĆEM SVAKOG DANA.

6. SADA ZASLUŽUJEM LJUBAV, ROMANSU I RADOST - I SVE DOBRO KOJE ŽIVOT IMA DA MI PONUDI.

7. MOJE SRCE JE OTVORENO. GOVORIM REČIMA LJUBAVI.

Izvor: Sensa