Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA VAM SE ŽELJA OSTVARI BRŽE NEGO ŠTO STE MISLILI - OVO JE TAJNA FORMULA: Aktivirajte moćni zakon privlačenja!

Kako aktivirati zakon privlačenja za ostvarenje želje - ovo je tajna formula!

 Kako aktivirati zakon privlačenja za ispunjenje želje_90116614 Izvor: Shutterstock

Sve potiče od naše misli - naš neuspeh, san, želja, korak... Prema zakonuprivlačenja, ono što čovek dobija od života zapravo predstavlja njegove mentalne slike koje su se pretvorile u realnost. Sve slike o kojima razmišljamo materijalizuju se u našem životu. Zato, ukoliko težimo ostavrenju neke želje, važno je da je pravilno materijalizujemo putem misli.

Pročitajte još

Međutim, ne možemo samo razmišljati o nečemu i očekivati da će se ostvariti. Potrebno je da verujete u ispunjenje i da uložite u to svoju energiju. Ako postoji vera, tada se pojavljuje energija i dolazi do manifestacije misli u stvarnost. To se neće dogoditi preko noći, zato je važno da budemo strpljivi.

Prema ovom pravilu, sami možemo i blokirati ostvarenje svoje želje. Često se dešava da želimo jedno, ali sa užasom zamišljamo šta će se dogoditi ako se dogodi suprotno. Na taj način blokiramo sebe, svoje potencijale - tada stvari krenu naopako. Kada krenete u proces ispunjenja snova, najbvažnije je da se oslobodite strahova, sumnji i nesigurnosti. Ovo je prvo pravilo formule ostvarenja.

Saznajte i...

Kada zamišljate želju, počnite da vizualizujete, to je jedna od moćnijih tehnika u Zakonu privlačenja. Zatvorite oči i zamislite sliku, detaljno opišite i vizualizujte svoju želju, kao da gledate film u kojem se ona ispunjava. Posmatrajte sve u detalje, osetite emocije i bićete iznenađeni motivacijom i energijom koju ćete dobiti.

Kako ne biste ceo život proveli u snovima, najvažnije je da se aktivirate nakon vizualizacije. sliku koju ste zamislili sami pretvorite u stvarnost. Svakog dana napravite bar jedan mali korak ka ostvarenju i kolo sreće će se zavrteti. Jednako je važno da vaša želja bude dobra, a ne negativna. Takođe, brže će se ispuniti ako ne donosi dobro samo vama, već i ljudima oko vas, ako ne i celoj zajednici.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj