Svojim mislima, rečima i delima prizivamo odgovarajuću energiju u život. Ako niste zadovoljni onim što se dešava u vašem životu, trebalo bi da počnete tako što ćete promeniti svoj način razmišljanja. Donosimo vam 7 jendostavnih načina da privučete prosperitet u svoj život koristeći lične sposobnosti i talente koje poseduje svako od nas:

1. Prestanite da budete opsednuti finansijama - Što se više fokusirate na finansije, to će vam biti gore. Naravno, ne možete prestati da razmišljate o materijalnoj strani života, ali ne dozvolite da vas to definiše. Što ste više opsednuti mislima o novcu, manja je verovatnoća da ćete zaista postići materijalni uspehKada salno razmišljate da nemate dovoljno novca, da ga nećete imati, da vam nedostaje, takvu energiju i privlačite. Nemojte biti rob ovakvih misli koje vas sprečavaju da napredujete.

2. Verujte u sebe - Ne možete postići prosperitet ako ne verujete u sebe. Što više hranite svoju energiju, ona će postati jača. A kada ojačate, sve što vam je potrebno počeće samo od sebe da se pojavljuje u vašem životu - bez obzira da li to čekate ili ne.

3. Vodite računa o svom umu i telu - Ako želite da postignete prosperitet, onda se vredi fokusirati ne samo na finansije, već i na um i telo. Vodite računa o svom zdravlju na svaki mogući način. Razvijajte svoj um i telo na zdrav i pozitivan način.

4. Iznesite svoje namere - Kreirajte jasne i precizne namere u svom umu, a onda ih iznesite bez ustručivanja. Vizualizujte ih, pričajte o njima - neka budu transparentne.

5. Budite svesni reči koje izgovarate - Ne govorite negativno o drugima ili sebi. Budite što pozitivniji. Ako želite da otkrijete nove mogućnosti, potrebno je da stvorite uslove da one procvetaju. Reči koje koristite direktno utiču na ono što vam Univerzum šalje.

6. Kontrolišite kako trošite novac - Ne rasipajte novac, pokušajte da potrošite novac koji ste zaradili pametno. Trudite se i cenite svoj zarađeni novac. Pre nego što nešto kupite razmislite i odgovorite na pitanja - Da li mi ovo zaista treba? Da li će me zaista učiniti srećnim?

7. Delite - Ako je nekome potrebna pomoć, pomozite mu. Kako činite drugima tako će vam se i vratiti. I što više radite za druge, to ćete na kraju dobiti više nagrada.

Izvor: Sensa