Nekada ono što sanjamo može biti neka potajna želja, ono što svim srcem priželjkujemo, nekada sanjamo ono što nas opterećuje, a nekada neke osobe koje nikada nismo upoznali...

Astrolozi otkrivaju koje noći u febrauru će nam doneti proročke snove koji će se ostvariti:

Noć između 7. i 8. februara

Snovi koje sanjate ove noći mogu da vam sugerišu šta zaista treba da radite u životu. Na primer, ako sanjate da radite nešto drugo što trenutno nije vaš posao, to može značiti da je došlo vreme da promenite radno mesto.

Noć između 8. i 9. februara

Snovi ove noći mogu biti izuzetno neprijatni i opterećujući. Dobra vest je da se ono što sanjate neće ostvariti, tako da ih ne treba uzimati k srcu.

Noć između 9. i 10. februara

Snovi ove noći doneće samo prijatne senzacije: biće svetli, lepi i prijatni, ali, nažalost, neće se ostvariti, tako da nemojte gajiti lažnu nadu.

Noć između 10. i 11. februara

Snovi koje sanjate ove noći biće nagoveštaj podsvesti o tome koju poziciju na životnom putu zauzimate. Nije važno o čemu tačno sanjate, mnogo je važniji utisak koji će ostati iz sna: prijatno će ukazivati da sve ide po planu, a neprijatno da ste skrenuli s pravog puta.

Noć između 11. i 12. februara

Snovi koje sanjate ove noći imaju velike šanse da ostvare, ali ne odmah. Morate biti strpljivi, ali imate vremena da se za nji pripremite.

Noć između 12. i 13. februara

Snovi ove noći govore o problemu koji hitno treba da rešite, čak iako ga ne vidite ili ne shvatate da postoji. Na primer, ako sanjate neku osobu, možda komunikacija s njom nije najbolja, pa bi trebalo da poradite na tome, ili će vam ta osoba u bliskoj budućnosti napraviti neki problem.

Izvor: Sensa