Snovi su tako magična stvar, zar ne? U nekim snovima vidimo važne poruke koje nam šalje Univerzum, dok su neki samo obična retrospektiva dana koji je iza nas, piše Lovesensa. Međutim, neki snovi zaista imaju posebno značenje i mogu vam otkriti važne korake koje treba napraviti, a jedan od njih je san o istoj osobi.

Da li vam se neka dogodilo da danima sanjate istu osobu? Ovaj san može značiti da puno razmišljate o toj osobi, naročito ako ste na tu osobu mislili pre spavanja. Moguće je i da sanjate osobu koju neizmerno volite ili da ste za nekoga zabrinuti, pa se vaše brige manifestuju u snovima.

Međutim, mnogi psiholozi, ali i spiritualni stručnjaci smatraju da snovi imaju posebna značenja. Naša podsvest kreira san i ona poznaje naše biće mnogo bolje nego mi sami.

Najčešće se dešava da često sanjamo osobu koja više nije u našem životu. Tokom dana obavljamo razne zadatke, zauzeti smo svakodnevnim aktivnostima i ignorišemo osećaj nedostatka, ali tokom noći ove misli moraju da isplivaju na površinu i pretvaraju se u san.