Život nam stano donosi nove promene, ništa nije statično, sve se menja, ide svojim tokom, a naše je da se prilagodimo. Ponekad je situacija loša i očekujemo promenu, a ona ne dolazi. Koliko će se neke stvari menjati na bolje zavisi isključivo od nas, odnosno od našeg unutrašnjeg razvoja, želje i posvećenosti. Dolazak velikih i dobrih životnih promena u životu može se naslutiti, a evo kojih 5 znakva otkrivaju da vas uskoro očekuju:

1. SPREMNOST ZA PROMENE - Kada prihvatate promene koje se dešavaju, ne plašite ih se i verujete da će sve biti dobro, onda počinje niz pozitivnih promena. Vaša energija ih privlači, zato uvek treba kroz život ići otvorenog uma, a što je važnije i otvorenog srca.

2. NAUČILI STE DA OTPUŠTATE LOŠU ENERGIJU I NEGATIVNOST - Ranije ste se godinama sećali izdaje svog prijatelja, nepravde šefa i nedostatka poverenja u odnosu sa partnerom? da li ste razmišljali o osveti, negovali negativnost i gorak ukus ogorčenosti? Kada ovo radite, vaša energija se troši na negativne stvari i ne možete privući pozitivne promene u život. Kada usmerite svoje energetske resurse u otpuštanje ovih negativnosti, a onda u nešto dobro, promene koje priželjkujete će doći. Zato naučite da otpustite.

3. IZAŠLI STE IZ ULOGE ŽRTVE - Kada prestanete sebe da sažaljevate i ponavljate da ste neko kome ništa ne ide od ruke, sve se menja. Samopouzdanje je najvažniji alat za uspeh, pa se iz uloge žrtvce prebacite u ulogu pobednika. Umesto da žalite za svojom sudbinom, počnite da je kreirate onako kkao želite.

4. RAZVIJATE OPTIMIZAM - Ako verujete da će se veza u koju ste tek ušli završiti loše, takva promena će se i dogoditi. Mi smo ono što verujemo, pa optimizam može biti sjajan pokretač dobrih životnih promena. Kada mislite da će biti dobro, dobro će vam se i vratiti. Radite na ovome.

5. POBEDILI STE STRAH - Zbog straha ostajemo u zoni komfora, tapkamo u mestu i ne napredujemo. Kada odlučite da strah ostavite iza sebe i počnete da živite van okvira, utabaćete stazu do sjajnih promena. Ugrožavanje kvaliteta života stalnim brigama i strahovima je najbesmislenija aktivnost u životu. Budite slobodni i ne zaboravite da je svaka želja dostižna.

Izvor: Sensa