Tokom ove nedelje očekuje nas dosta važnih astroloških pojava. Pluton će krenuti retrogradno 29. Aprila što će negativno uticati na mnoge znakove, a 30. Aprila doći će do pomračenja Sunca. Evo šta predviđaju astrolozi od 25. aprila do 1. maja:

Ovan

Ovnovi mogu propustiti velike prilike koje su se otvorile pred njima. Da se to ne bi dogodilo, astrolozi im savetuju da ne odlažu ništa za kasnije, već da odmah zgrabe ono što se nudi. Pluton će ići retrogradno 29. aprila što može negativno da utiče na posao i generalno na atmosferu u radnom kolektivu. Vodite računa o svojim zaduženjima, oslonite se na sebe i ne slušajte savete drugih ljudi. Mogli bi da imaju skrivene namere.

Bik

Ako nešto ne uradite danas, možda vam sledeće nedelje više neće biti raspoloživo. Za one koji mogu da izbore za teškim trenucima u ovom peridu otvoriće se novi profitabilni izgledi. Ovog vikenda, pod uticajem pomračenja, Bik može da izgubi entuzijazam i radni elan, pa je bolje da tih dana ne planirate ništa važno. Najnepovoljniji dan za novac biće 30. april.

Blizanci

Pluton ide retrogradno. Ali istog dana, njegov negativni uticaj ublažiće Merkur, koji prelazi u znak Blizanaca. To znači da će kraj nedelje za Blizance biti više nego produkrivan u finansijskom smislu. Astrolozi vam savetuju da ni sa kim ne razgovarate o svom poslu krajem aprila i da još ne pravite ambiciozne planove. Ako morate da rešavate složene probleme, budite promišljeni i pažljivi. Ako treba da radite na nečemu, birajte za saradnike samo najodgovornije ljude.

Rak

Projekte i zadatke koji zahtevaju veliku energiju najbolje bi bilo da odložite za sledeću nedelju ili eventualno za utorak. U pogledu potrošnje, ova nedelja je nepovoljan period za velike kupovine kao i za investiranje. Ali sada je dobar trenutak da nađete nov hobi koji bi mogao u budućnosti da vam donese prihode . Moći ćete da promenite svoj život nabolje ako počnete sa promenama na ličnom nivou.

Lav

Vreme je da napustite negativne stavove i počnete da programirate svoje razmišljanje za bolji život. Morate da verujete da možete kako bi vam se dobre prilike dešavale, tako se aktivira zakon privlačenja. Ako želite da se obogatite, morate da verujete da je to moguće i da to zaslužujete. Tokom ove nedelje, analitičke sposobnosti biće vam na vrhuncu, zahvaljujući čemu ćete moći da rešite sve probleme izazvane negativnim aspektima, retrogradnim Plutonom i pomračenjem Sunca. Što se tiče trošenja novca, nemojte da vas zavaraju trenutna zadovoljstva, ulažite u budućnost.

Devica

Ove nedelje predstavnici ovog znaka mogu se suočiti sa problemom koji ima nekoliko rešenja. Da biste napravili pravi izbor, bez pravljenja nepotrebnih grešaka, konsultujte se sa iskusnim ljudima u toj oblasti. Možda ne možete da sagledate problem iz svih uglova, stoga je uvek bolje da čujete još neko mišljenje. Obratite pažnju na detalje, oni često mogu da budu ključni.